Lenne kedve valakinek ismerkedni?
24 éves biszex nő vagyok, komoly kapcsolat céljából ismerkednék Komárom környékén.
Pár alap dolog amit szeretek: főzni,kirándulni,olvasni és filmeket/sorozatokat nézni. :)
#2 hagyd csak rá, nekik úgyis mindegy, hiszen csak arra lenne jó neki az a nő, legalábbis ahogy a mai pasikat ismerem.
Nem érdekli őt ha a LESZBIKUS kulcsszó ott van, akkor is ráír, abban reménykedve hogy a Nő ráír és "házasság lesz".
Meg mi lesz a 2. vagy 3. mondata a palinak?
"Mennyire vagy perverz, milyen bugyi van rajtad"...
Tipikus udvarlás náluk.
19L
Érdekes a kontextus mindenesetre.
Biszex leszbikus.
Tehát alapvetően lányt keres de ha majd kapcsolatban lesz megeshet, hogy kolbászra is igényt fog tartani. De mivel biszex ezért a bnője megbocsájt és megy tovább az élet. 🤣😂🤣😂🤣
Attól még,hogy egyszer voltam kapcsolatban egy férfivel,még nem jelenti azt,hogy megint vágyom rá. Úgyhogy takarodj,senki nem kérte a buta véleményedet.
Attól még,hogy valaki biszex,ugyanolyan tagja az LMBTQ közösségnek,mint bárki más. Elegem van ebből a biszex vagy akkor össze vissza csinálod mindenkivel stigmával.
Elárulom,hogy emberfüggő,hogy ki hogyan viselkedik egy kapcsolatban. Nekem eszembe sem jutna megcsalni a páromat senkivel sem.
Te mit képzelsz magadról,hogy idejössz és ismeretlenül gyanúsítgatsz? Nőlj fel.
Uuuuuuh, elnézést kérek!
Megyek és elszégyellem magam. Pill, várj mindjárt jövök, addig el ne menj!
Ahelyett hogy a kérdezőt oktatnátok ki, el kellene tudni olvasni a kulcsszavakat is!
Utána reklamáljatok!
Mert hogy el sem olvassátok, az is hótziher... akkor ki is csodálkozik???
Tiu, mert kaapjátok a visszautasító üzeneteket hogy "csak lányokkal akar ismerkedni" és el kell olvasni a kulcsszavakat!
Punktum!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!