Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne kedve valakinek ismerkedni?

Lenne kedve valakinek ismerkedni?

Figyelt kérdés

24 éves biszex nő vagyok, komoly kapcsolat céljából ismerkednék Komárom környékén.

Pár alap dolog amit szeretek: főzni,kirándulni,olvasni és filmeket/sorozatokat nézni. :)

2023. febr. 15. 03:42
1 2
 11/20 anonim válasza:

"Hadd ne hazudja már azért magát leszbikusnak"

Nem hazudja magát leszbikusnak, hol olvastál te ilyet? :)

Én arra értettem a LESZBIKUS kulcsszót, hogy olyan lányokkal akar ismerkedni, nem pedig az olyan suttyókkal, mint veled, öcskös!

Értelmezni tetszik tudni?

Ja nem...

2023. febr. 15. 17:32
 12/20 anonim válasza:
#12 Nő vagyok, idióta. És különben sem neked szólt a mondandóm, hanem annak a nagy kupac hülyének, akik azon hisztiztek, hogy minek írja, hogy biszex, ha csak nőkre kíváncsi.
2023. febr. 15. 17:44
 13/20 anonim válasza:
Lol. Írja inkább azt hogy leszbikus mert a kanos gyökerek nem bírnak magukkal? 🤣 Pfu. Egész biztos hogy én műveltségi kérdések helyes megválaszolásához kötném az oldal használatát, mennyivel kevesebb marha lenne itt.
2023. febr. 15. 19:39
 14/20 anonim válasza:

9# ki az a "ti"??? Az egy dolog, hogy én kioktatom, de ne kend rá a többiekre a kollektív bűnösség nevében. Emellett a drága kérdező szerencséjére nem üzentem neki, hogy boldog tudatlanságban éljen, mert elég erős véleményen vagyok ezekről az lmbtq+ emberekről.

A másik probléma az értelmezés. Ha csak simán nem írja bele, hogy biszex, akkor alig fog férfi próbálkozni.(akik nem olvassák el a kulcszsavakat) Semmi hazudozásra nem gondoltam.

Ezt a varázs pálca ikont be lehet állítani amúgy, hogy milyen kérdéseket ne dobjon föl???

2023. febr. 15. 23:10
 15/20 anonim válasza:
Nem ez az oldal túl liberális. Minden sz@rt elolvasol amit kihánynak magukból a mentálisan nem ép részei a társadalmunknak.
2023. febr. 16. 04:51
 16/20 anonim válasza:

Jaj, micsoda kommentek kerekedtek itt :'D

Kedvencem amikor kiírom, hogy leszbikus vagyok, és a pasik csakazértis bepróbálkoznak XD Idióták.

Na de, csak hogy a kérdésre is válaszoljak.

Ha szeretnél, nekem írhatsz, kicsit ugyan messzebb lakom, de szintén Dunántúl. :) 29/L

2023. febr. 16. 07:51
 17/20 anonim válasza:

Micsoda cicaharc megy itt😁😆

Mindenesetre ne itt ismerkedj,legprolibb es legbutabb emberek vannnak ezen az oldalon

2023. febr. 17. 08:51
 18/20 anonim válasza:
Kikérem magamnak, diplomás vagyok. És nem én vagyok az egyedüli, több más egyetemet végzett emberrel találkoztam itt. (16-os vagyok)
2023. febr. 17. 09:14
 19/20 anonim válasza:
Akinek nem inge.. :)
2023. febr. 17. 09:59
 20/20 anonim válasza:
közös tanulás érdekel ? :)
2023. febr. 22. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!