Lenne kedve valakinek ismerkedni?
24 éves biszex nő vagyok, komoly kapcsolat céljából ismerkednék Komárom környékén.
Pár alap dolog amit szeretek: főzni,kirándulni,olvasni és filmeket/sorozatokat nézni. :)
"Hadd ne hazudja már azért magát leszbikusnak"
Nem hazudja magát leszbikusnak, hol olvastál te ilyet? :)
Én arra értettem a LESZBIKUS kulcsszót, hogy olyan lányokkal akar ismerkedni, nem pedig az olyan suttyókkal, mint veled, öcskös!
Értelmezni tetszik tudni?
Ja nem...
9# ki az a "ti"??? Az egy dolog, hogy én kioktatom, de ne kend rá a többiekre a kollektív bűnösség nevében. Emellett a drága kérdező szerencséjére nem üzentem neki, hogy boldog tudatlanságban éljen, mert elég erős véleményen vagyok ezekről az lmbtq+ emberekről.
A másik probléma az értelmezés. Ha csak simán nem írja bele, hogy biszex, akkor alig fog férfi próbálkozni.(akik nem olvassák el a kulcszsavakat) Semmi hazudozásra nem gondoltam.
Ezt a varázs pálca ikont be lehet állítani amúgy, hogy milyen kérdéseket ne dobjon föl???
Jaj, micsoda kommentek kerekedtek itt :'D
Kedvencem amikor kiírom, hogy leszbikus vagyok, és a pasik csakazértis bepróbálkoznak XD Idióták.
Na de, csak hogy a kérdésre is válaszoljak.
Ha szeretnél, nekem írhatsz, kicsit ugyan messzebb lakom, de szintén Dunántúl. :) 29/L
Micsoda cicaharc megy itt😁😆
Mindenesetre ne itt ismerkedj,legprolibb es legbutabb emberek vannnak ezen az oldalon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!