Van itt olyan 18-30 év közötti nő a kelet-magyarországi régióból, akinek lenne kedve ismerkedni? 27F
Előfordulhat, hogy kissé naív vagyok. Nem volt semmi rossz szándék a kérdésemben, csak arra gondoltam, ha akad olyan, aki vevő ismerkedésre, azzal válthatunk pár privát üzenetet, ami alapján el lehet dönteni a továbbiakat, hogy hagyjuk egymást a francba, vagy folytatjuk az ismerkedést.
Ez az oldal meg valahol mégis csak anoním, full nyilvánosan butaság lenne konkrétumokat megosztani. Na, meg azzal sem megy sokra, hogy "öööö izééé zöld szemem van meg barna hajam". Viszont a kérdésre történő érdeklődő reagálás után bármi kisülhet belőle, ha megtalálja az ember a közös pontokat, de ugye ennek feltétele mindkét fél kölcsönös érdeklődése a másik felé.
Igazad van, kedves kommentelő! Nem gondoltam át teljesen ezt a próbáljunk meg a GYIK-en ismerkedni dolgot. ;)
Azért egy próbát hagyok ennek a kérdésnek, hátha mégis.
Legközelebb jobban odafigyelek a részletekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!