Magyarországon a 20-30 közötti fiatalok többsége kap saját lakáshoz valami szülői segítséget, vagy többen vannak azok, akik nem?
Most magadról beszélsz? Nézd, akkor nem fair semmit kapni, ha a többi testvéred kap.sajnos láttam mar példát. A legidősebb gyerek teherbe esett, kapott lakást a szülőktől, a fiatalabbnak még csak albérletet sem fizettek a szüleik egyetem alatt, de még a kollégiumot sem, a lány elmondása szerint a húga és ő ki lettek rakva otthonról, amint leérettségiztek. A szüleik 5 éve is egy milliót kerestek és hatalmas kertes házban laktak.
Fogalmam sincs, honnan jön ilyen ötlete a szülőknek, nem kötelező a gyereket támogatni,de 18 évesen az utcára se kell kirakni, pláne nem ugy, hogy a legidősebbet lakásba tették ki, nem az utcára. Most csúnyán fogalmaztam.
Az meg bevett gyakorlat hogy a kedvenc gyerek kapja a nagyobb részt az örökségből. Így jártak anyuék, a nagybátyám kapta a többet, mertő a férfi. :D A lánytestvérei jóval kevesebbet
...
10M lakossághoz levetítve van aki meg is veszi a házat a gyerekének, ahogyan olyan is hogy megunta az apuka a 2018-as audit átíratta a fia nevére, ő meg cégesnek meg veszi a legújabbat.
Olyan hogy kap 1-2M ft-ot a gyerek, az az általánosabb egy normális családban, ahol dolgoztak is a szülők, a magyar szeret panaszkodni, sajnáltatnia magát, közbe arra van pénz pont amire a leginkább sem kéne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!