Fiúk,minek kell történnie hogy elveszítsd az érdeklődésed egy lány iránt( milyen viselkedésnél)?
Külsőre ha túlsúlyos, de nagyon. Kis túlsúly nem túlsúly, plusz még lehet szép is, de sok az sok.
Ami szokás: drogozás, cigizés, tetoválás intim helyeken
Személyiség: egyszerű (buta), hisztis, félrelépő, plázacica, műnő, egoista, hazug.
Ha ezek közül egy se érinti, nálam majdhogynem biztos esélyekkel indul.
Nálam sok ilyen dolog lehet. Volt nemrég egy lány, úgy ahogy külsőre elfogadható volt, de cserébe nagyon édesnek látszott. Egy próbát megért volna. Ráírtam, beszélgettünk picit, nem írt vissza. Utána hagytam is (nem volt ismeretlen).
De máshol is van hasonló, hogy ha a lány nem fogadja kellően a közeledésen rövid időn belül, akkor hagyom. Nem szeretem, ha kéretteti magát.
Vagy ugye a másik, mikor próbálna féltékennyé tenni, akkor utána már barátkozás sem játszik részemről.
Másik ilyen dolog, ha köze van bármilyen más etnikumhoz, pl volt cigány, néger exe. Az már kizáró ok.
Valamint a könnyű vérű lányok sem eseteim. Ha fél évet kell rá várni az sem zavar, de ha egyből bújna az ágyamba az már igen.
Hazudozik
próbál manipulálni
úgy próbálja magát jobb fényben feltüntetni, hogy másokat leszól
túlzott féltékenység
biztos benne, hogy kétféle vélemény van: az övé és a helytelen
bár fiúkhoz szól a kérdés, ami feltételezi, hogy fiatalokról van szó, de 30 körül elő szokott jönni egy olyan jellemző hiba is, hogy pusztán azzal akarja magára terelni a figyelmet, hogy "korban ő illik hozzám". Tehát nem a rátermettségével, személyiségével akar meggyőzni. A korral haladva ez a hiba egyre jellemzőbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!