Fiúk,minek kell történnie hogy elveszítsd az érdeklődésed egy lány iránt( milyen viselkedésnél)?
Hazudozást én sem szeretem, nekem ha egy lány hazudozik összevissza azt már eleve kerülni fogom, még a közeli barátoktól sem tűröm el ezt. Ha esetleg valamit nem akar elmondani akkor ne hazudjon helyette hanem mondja azt hogy nem akarja elmondani és ennyi. Előbb elfogadom ezt mint a hazugságot.
Ha bizonyos dolgok nem kölcsönösek, például én érdeklődök iránta, keresem a társaságát, segítek neki, stb... de ezt nem viszonozza vagy csak minimálisan nálam ez is azzal jár hogy nem fogok érdeklődni iránta.
Meg persze szeretem ha egy lány vicces de tud komoly is lenni, és nem az a lenéző fajta.
Ha valami nem tetszik
Röviden.
Ha hazudik.
Ha kiderül, hogy több emberrel is kavar (nem versenyzek én senkivel, hogy majd a kisasszony kiválassza a számára jobbat, inkább meg hagyom neki aztán versengjen egész életében másokkal az a pali, hogy vele maradjon élete szerelme.)
Ha fontosabbak a barátnői mint a párja.
Ha nem hajlandó találkozni 1-2 hét után sem.
Ha az üzenetekre csak igen, nem, ok, haha stb.. egy szavas válaszokat ír amikor “nem ér rá” de közben otthon van és egész nap csak telefonozik de ha én írok ennyit akkor hiszti rohamot kap.
Ha teljesen más az értékrendje és a világnézete.
Ha nem hűséges az kizáró ok.
Én a barátnőmet pont úgy kedvelem mint a reggeli kávémat - ha nem lóg bele egy másik férfi farka.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!