Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mi volt a gond azzal, amit...

Mi volt a gond azzal, amit mondtam? Mert egyszerűen nem értem.

Figyelt kérdés

Rám írt a srác társkeresős és az üdvözlés után rögtön kérdezte, hogy találkoznék-e vele a héten, mert élőben minden lejön egyből. Ezzel egyetértek és mondtam neki, hogy a héten nem jó, mert nem leszek a városban, de jövő héten, ha jó neki, akkor szívesen találkozom vele. Erre kiröhögött, hogy gondolta, hogy ezt mondom és lerázott, hogy szia. Én így pár pillanatig nem is tudtam reagálni, de írtam neki, hogy nem valami lerázós duma volt, nem ott élek és a héten nem megyek oda, de a jövő héten több napot is ott leszek.

Alapjáraton amúgy minden héten fel kell mennem, de most pont nem. Már tervezek költözni, de még kell egy kis idő, még gyűjtögetek kicsit. Szóval nem értem ezzel mi volt a gond? Ha nem akartam volna vele találkozni, akkor nem ajánlottam volna fel azonnal és kérdeztem volna rá a jövő hétre. Meg ha rámegy a profilomra ott a távolságot is kijelzi, szóval egyértelműen meg lehet állapítani, hogy nem hazudtam. De amúgy is, ha ott is élnék is lehetne annyi dolgom, hogy nem érek rá találkozni vele, vagy üzleti úton is lehetnék akár, amiért éppen nem vagyok ott. Szóval nem értem ezzel mi volt a probléma.

2023. jan. 30. 14:38
1 2
 11/14 anonim válasza:
ez a fazon nem szazas, nem kar egy ilyenert
2023. jan. 30. 16:19
 12/14 anonim válasza:

Ugyan bogaram ez a csoka egy vörös zaszloba bujtatott voros zaszlo volt. Es ilyenen lealsz problemazni?

Orulj neki h nem rabolta tovabb az idodet. Mert ebbol jo nem lett volna... Majd jon mas a kovetkezo es a tobbi. Engedd el az ikyen es ehhez hasonlo dolgokat es ne porogj rajta feleslegesen.

2023. jan. 30. 17:06
 13/14 anonim válasza:
Mehet a levesbe... Más már annak is örülne, ha pár lány méltóztatna visszaírni :D Megérdemli, keressen egy qurvát. Te jobbat érdemelsz.
2023. jan. 30. 17:15
 14/14 anonim válasza:

Ez egy korlátolt, ostoba, sértődős, unintelligens bunkó.

Örülj, hogy nem rabolta az idődet.

2023. febr. 27. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!