Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 6 éves a lányom de egyszerűen...

6 éves a lányom de egyszerűen nem még mindig nem tudja biztosra melyik a jobb és bal keze. Ez nagy gond? Mivel lehetne segíteni neki ebbe?

Figyelt kérdés

Ügyesen rajzol, szépen beszél, kézügyessége is nagyon jó, puzzle stb logikai játékokba is nagyon jó...

Szinte mindenbe ügyes.

De a jobb bal kéz nem megy.

Pedig már mondtam neki amelyikkel rajzolsz az a jobb! Akkor tudja de utána ha csak úgy spontán kérdezem vagy hogy pl azt jobb vagy bal kézzel fogd meg akkor nem biztos.

2022. jan. 19. 17:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
88%
Én 30 éves vagyok és nem tudom. Két diplomám van, szóval az agyam többi része jól működik. :D Néha ciki de egy karkötővel, órával meglehet oldani.
2022. jan. 19. 17:38
 2/17 anonim ***** válasza:
94%
24 éves vagyok és utána kell gondolnom, melyik melyik. Most szerzem a mester diplomám, suliban jó eredményeim voltak/vannak, mind a diákmunkásként és gyakornokként is helyt álltam (remélem, fő állásban is menni fog), szóval szerintem az életben nem fogja hátráltatni.
2022. jan. 19. 17:42
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Iskolás már ?
2022. jan. 19. 17:46
 4/17 anonim ***** válasza:
67%
42 vagyok én sem
2022. jan. 19. 17:55
 5/17 grafno ***** válasza:
88%
Barátnőm se tudta 20evesen mindig a másik irányt mutatta.
2022. jan. 19. 17:58
 6/17 anonim ***** válasza:
84%
44 éves vagyok és nekem is gondolkodnom kell rajta. Még jó, hogy a sorkatonaság már nem kötelező, halálra szopattak volna ezzel. 44F
2022. jan. 19. 17:59
 7/17 anonim ***** válasza:
78%

35 leszek és nem tudom

Lányom jobban tudja

Kèz láb koordinációm nulla

Azt már tudom, hohy egy csecsemőkori reflexem beragadt, amúgy a fentieken túl nem okoz panaszt.

Tanulmányi eredményeim kifejezetten jók voltak.

Munkahelyeken a vègzettségemnèl magasabb pozícióban dolgozom rendszerint..tehàt ott is megállom a helyem

2022. jan. 19. 18:03
 8/17 anonim ***** válasza:
83%
40 vagyok 2 siplomaval és 2 nyelvvizsgával, de még mindig meggondol9m, melyik kezem melyik
2022. jan. 19. 18:07
 9/17 anonim ***** válasza:
49%
43 vagyok és néha keverem. Ennek ellenére van diplomám, nyelvizsgám, jó állásom.
2022. jan. 19. 18:10
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is gondolkodnom kell, hogy “akkor ezzel a kezemmel írok, ez a jobb kezem, tehát erre van a jobb”. Ez két másodperc alatt átfut az agyamon, de ezt minden alkalommal le kell vezetnem magamban.

Valamivel jelöljétek. A jobb kezére rakjatok lemosható tetoválást vagy egy fonalat. Elég ha az egyiket köti valamihez, akkor onnantól a másik is menni fog.

2022. jan. 19. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!