6 éves a lányom de egyszerűen nem még mindig nem tudja biztosra melyik a jobb és bal keze. Ez nagy gond? Mivel lehetne segíteni neki ebbe?
Ügyesen rajzol, szépen beszél, kézügyessége is nagyon jó, puzzle stb logikai játékokba is nagyon jó...
Szinte mindenbe ügyes.
De a jobb bal kéz nem megy.
Pedig már mondtam neki amelyikkel rajzolsz az a jobb! Akkor tudja de utána ha csak úgy spontán kérdezem vagy hogy pl azt jobb vagy bal kézzel fogd meg akkor nem biztos.
35 leszek és nem tudom
Lányom jobban tudja
Kèz láb koordinációm nulla
Azt már tudom, hohy egy csecsemőkori reflexem beragadt, amúgy a fentieken túl nem okoz panaszt.
Tanulmányi eredményeim kifejezetten jók voltak.
Munkahelyeken a vègzettségemnèl magasabb pozícióban dolgozom rendszerint..tehàt ott is megállom a helyem
Nekem is gondolkodnom kell, hogy “akkor ezzel a kezemmel írok, ez a jobb kezem, tehát erre van a jobb”. Ez két másodperc alatt átfut az agyamon, de ezt minden alkalommal le kell vezetnem magamban.
Valamivel jelöljétek. A jobb kezére rakjatok lemosható tetoválást vagy egy fonalat. Elég ha az egyiket köti valamihez, akkor onnantól a másik is menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!