Mosógép vásárlás előtt állok mivel a mostani be krepált egyszerűen semmilyen módon nem centrizik nem indítja el csak a centri funkciót 6 éves a gép , milyen mosógépet ajánlotok AEG talán ?
Figyelt kérdés
2020. jún. 18. 07:02
1/21 anonim válasza:
Miért nem csinaltatod meg?
De jó az AEG.
2/21 anonim válasza:
Gondolom azert nem, elso, mert egyb6 eves geprol van szo, ami eselyes hogy nem sokáig bírná már, és draga is lenne a javíttatása.
Nekem Samsung Eco bubble van, moso-szárító gép
3/21 A kérdező kommentje:
Igen 6 éves sajnos és nem szeretném hogy felét ra költöm az újnak az árából fel évente vagy havonta valamennyit :/ olyan 120-160 között akarok most joynapon lesz is ra akcio euronicsba csak tényleg nem tudom melyik a legjobb ami sokáig bírná és nagyon jól mos
2020. jún. 18. 08:34
4/21 anonim válasza:
Hát az enyém még csak par hónapos, így azt nem tudom hogy milyen sokáig lesz jó, de a Samsung márkában eddig még nem csalódtam, minden keszulekem ebből a márkából sokáig birta. Jól mos. Persze ehhez az is kell, hogy jo programot es jo mososzert hasznaljon az ember.2 voltam
5/21 anonim válasza:
Az Aeg a túlárazott Electrolux. Egy “családból” valóak, azaz ugyanaz a gyártó, az Aeg drágább, és kevesebb program is van rajta. Én egy Electroluxot vettem, inverter motor, 8kg, 1200-as centri, 110.000 volt az Euronicsban. Igaz nem olyan elegáns a külseje mint az Aeg-nek, de pont ugyanazt tudja és még 50 ezer forinttal olcsóbb is volt.
6/21 anonim válasza:
Vicc ez a "6 éves, mit várok már tőle" hozzáállás...
A szűrőjét legalább megnézted?
7/21 anonim válasza:
Nekem AEG van. 19 éves, még soha semmi baja nem volt. Nagyon szépen mos.
8/21 anonim válasza:
Anyámnak 18 éves a Whirlpoolja, anyósomnak meg ugyanaz 3 évig birta. Majd a kerdezo tudja, hogy ő mit akar.
9/21 anonim válasza:
6 évesen azért lehet, hogy még nem kellene lemondani róla.
Attól, hogy megnézi a szerelő még nem kell megcsináltatni, de lehet, hogy pár ezer forintos baja van, a kiszállási díjat nyilván ki kell fizetni.
Milyen típusú gép, egy programnál sem centrifugál?
10/21 anonim válasza:
Nekem Indesit van, 12 éves soha nem volt baja,remélem még egy ideig bìrni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!