Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Támogatnátok azt, hogy a nők...

Támogatnátok azt, hogy a nők az ismerkedős oldalakra csak smink nélküli képeket tölthessenek fel?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nincs bajom azokkal a nőkkel, akik sminkelik magukat, csak így ismerkedéskor online egy teljesen kisminkelt nőről nem tudjuk, hogy milyen lehet a valódi arca. Ha mondjuk személyes találkozóra kerülne sor, akkor nem zavarna már abszolút, ha egy nő ki volna sminkelve, csak online lenne jobb ez a smink nélküli dolog, mert ugye a férfiak nem szokták sminkelni magukat, és így legalább egyenlőek lennének ott a feltételek.

Érdekes az is, hogy vannak olyan szép arcú nők is, akik szinte abszolút nem szorulnának semmilyen sminkre se.

2023. jan. 27. 08:54
1 2 3
 21/23 anonim válasza:

20- te kapsz idegrohamot a stílisodból látszik és most ellent mondasz az állításodnak.

Én ezt nyugodt hangvételben írtam, te támadsz.

Normálisan határozott edukációt nem látok tőled, most már tetszik a smink?xD nem azt mondtad maszk meg hazugság meg bizonyára önbizalom hiányos nők csinálják, akkor most hogy is van ez?

2023. febr. 1. 13:56
 22/23 anonim válasza:
Ennyi erővel a ruha és a hajfestés, de még a menő autók csak egy maszk.
2023. febr. 4. 12:59
 23/23 anonim válasza:

22-es igen minden is maszk lassan :D

Mellesleg vannak olyan lányok akiken a smink sem segít komolyan!

De észre vettem csak az olyan palik nők szidják a sminkelt nőket akik irigykednek hogy ők nem teheteik meg vagy nem értenek hozzá vagy bármi.

Nem is olcsó mulatság a smink, ha sminkelsz bőrápolási rutin elengedhetetlen hozzá ami szintén nem olcsó. És vannak akik hiába veszik meg akár a legdrágább termékeket se lesznek vele szebbek illetve használni sem tudják.

Volt még álatlánosban egy lány aki szidta a lányokat akik sminkelnek, nekem meg karikor azt mondta ha én húzom sminket kér :D ez sokat elmond.

2023. febr. 5. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!