Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Támogatnátok azt, hogy a nők...

Támogatnátok azt, hogy a nők az ismerkedős oldalakra csak smink nélküli képeket tölthessenek fel?

Figyelt kérdés

Félreértés ne essék, nincs bajom azokkal a nőkkel, akik sminkelik magukat, csak így ismerkedéskor online egy teljesen kisminkelt nőről nem tudjuk, hogy milyen lehet a valódi arca. Ha mondjuk személyes találkozóra kerülne sor, akkor nem zavarna már abszolút, ha egy nő ki volna sminkelve, csak online lenne jobb ez a smink nélküli dolog, mert ugye a férfiak nem szokták sminkelni magukat, és így legalább egyenlőek lennének ott a feltételek.

Érdekes az is, hogy vannak olyan szép arcú nők is, akik szinte abszolút nem szorulnának semmilyen sminkre se.

2023. jan. 27. 08:54
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Smink??? Filter! Mikor mar ferfinak, nonek az arccsontjait, az orrat, az osszes testreszet atrajzolja a telefon, es meg vannak, akik elhiszik, amit latnak.
2023. jan. 28. 23:35
 12/23 anonim válasza:

Amúgy alapból torzít, retusál a kamera. Targyakat sem tudok normálisan fényképezni mobilal, mert az ai átírja a képeket. Pl. A növény szárán a szőrt kiretusálja mert hibának véli.

Az én arcomról is szűri a hibákat, pedig én nőként nem sminkelek.

És van hogy a jó ponton lőtt szelfi becsapós. A 120 kilós munkatársnőm minden retus nélkül tud olyan beállítást, ahol meg nem mondod róla, hogy túlsulyos.

2023. jan. 28. 23:44
 13/23 A kérdező kommentje:

Én egyébként azt vettem észre, hogyha csinálok egy képet magamról, akkor azt nem igazán találom olyannak, mint akiről teljesen valós képet lehetne kapni. Viszont ha belenézek a tükörbe, azzal jobban elégedett szoktam lenni, mint egy selfievel.

Ha mondjuk az a munkatársnőd egy ismerkedős oldalra rak fel ilyen képet, akkor azzal eléggé átverhet másokat.

2023. jan. 29. 00:43
 14/23 anonim válasza:

Én pl tennék olyan szűrőt egy társkereső oldalra, hogy :

- sportcipő nélküli, csak magassarkús lányok

- totál tetkómentes

- műhaj és szilikonmentes

- max. természetesség

Ezzel elvileg kizárható lenne a sok oldalról pucsítósszelfis műlady.

2023. jan. 29. 08:05
 15/23 anonim válasza:
Az ilyen dagadt csajokat úgy tudod kép alapján szűrni, hogy csak a fejéről van kép! A váll sem látszik már a képeken mindig csak a fej és a nyakból egy kicsi.
2023. jan. 29. 09:52
 16/23 anonim válasza:

Akkor felejtős, sose voltam társkeresőn :D és nem is leszek itt sorozat gyilkosok meg fura emberek vannak.

Majd pont egy pali miatt mondanék le a nagy szenvedélyemről a sminkelésről, nem a paliknak hanem magamnak sminkelek mivel imádom, önkifejezés, aki profibban sminkel kikapcsolódás, kreativitás. És még meg is tudod mi áll jól neked, hidd el sokkal kevésbé ártalmas függőség mint a drog, alkohol, meg a nimfománia ami majd később lelkileg üt ki ;).

2023. jan. 30. 01:33
 17/23 anonim válasza:

Ez lehet szenvedély? :O

Önkifejezés az amivel nem magadat adod hanem egy átmaszkírozott más arcot kapsz? Azz igen.

2023. jan. 30. 09:37
 18/23 anonim válasza:

17-es rendben te nem szereted pont.

Képzeld van akik meg igen :D miattad nem fogok lemondani róla, igen pl vannak sminkek amik kreatív jellegel készülnek nem hétköznapi, pl cosplay vagy pl horror filmekben amiket látsz brutál sebek az smink! Ez lehet művészeti ág is,nem hiába külön szakma. Elárulom ahoz is kell egy magabiztosság hogy egy vörös rúzst tudj viselni, mit üzensz vele.

Keresgélj olyan lányokat akik abszolút nem sminkelnek mert te nem szereted :)

2023. jan. 31. 18:11
 19/23 anonim válasza:
Én mindig teljesen sminkeletlenül voltam fent társkeresőkön. A ruháim is nagyon egyszerűek voltak. Úgy voltam vele, hogy ha valakinek tetszem, akkor még akár örömöt is szerezhetek azzal, hogy néha kicsit kifestem magam vagy felveszek egy magassarkút. Hát nagy sikert nem arattam. :) Egyszer egy tök normális férfi kifejtette nekem (tényleg nagyon óvatosan és finoman próbált fogalmazni), hogy ne legyek már ilyen buta, dobjak be mindent, smink, csini ruha, akkor majd írnak a férfiak és mindenki hepi lesz. Nem követtem a tanácsát. És azóta is egyedül olvasgatom a gyakorit.
2023. jan. 31. 19:21
 20/23 anonim válasza:

Hol láttál te az én válaszomban olyat, hogy nem szeretem? :D

Itt nem a filmes sminkelésről van szó sem a cosplayes kislányok bohóckodásáról.

Ha tudnád értelmezni azt amit írtam akkor talán nem kapnál idegbajt rögtön, nem támadni kell egyből olyannal amit nem is állítottam. :D

Csak a smink pontosan nem az önkifejezés.. inkább egy maszk ami mögött elbújnak egyesek.

2023. febr. 1. 09:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!