Támogatnátok azt, hogy a nők az ismerkedős oldalakra csak smink nélküli képeket tölthessenek fel?
Félreértés ne essék, nincs bajom azokkal a nőkkel, akik sminkelik magukat, csak így ismerkedéskor online egy teljesen kisminkelt nőről nem tudjuk, hogy milyen lehet a valódi arca. Ha mondjuk személyes találkozóra kerülne sor, akkor nem zavarna már abszolút, ha egy nő ki volna sminkelve, csak online lenne jobb ez a smink nélküli dolog, mert ugye a férfiak nem szokták sminkelni magukat, és így legalább egyenlőek lennének ott a feltételek.
Érdekes az is, hogy vannak olyan szép arcú nők is, akik szinte abszolút nem szorulnának semmilyen sminkre se.
Rohadtul nem.
Én ugyan a természetességet preferálom (barátnőm se sminkel, és nem is sminkelt soha), de ettől még baromság, amiket írsz.
Egyrészt: bizony, a személyi szabadsághoz hozzá tartozik, hogy az ember kedve szerint alakítsa a külsejét.
Másrészt: ennek semmi köze az egyenlőséghez. És ha netán te férfiként smikeled magad, akkor sem fogják letiltani a profilodat.
Harmadrészt: az szép is lenne, ha kvázi tök más nő jelenne meg randin, mint ahogy a képén kinéz.
Bárki tud "csalni" a képekkel. Főleg a mai világban. Sokan nem úgy néznek ki a valóságban, mint a legjobban sikerült, kiválogatott, szerkesztett képeken. Férfiak is. Sokszor köszönőviszonyban nincs az ahogy kinéznek, azzal, hogy milyen képeik vannak.
Ha meg élőben nem zavar a smink, akkor nem is értem, hogy online miért.
Mért kéne smink nélküli képet feltenni, ha amúgy sminkel? Ha smink nélkül ronda, akkor már nem kell? Nem vagy túl magasröptű a kapcsolataid kiválasztásában!
Ez a hasonlat pedig a nem sminkelő férfiakról röhejes! Próbálj meg sminkelni! 5 méternél tovább nem jutsz, mire az emberek felnyársalnak a tekintetükkel!
Engem nem zavar, ha sminkel. Egyik sem tud olyan profin mint a netes videókban, hogy egy 40 évesből egy 20as bombázót csinálnak arcra. Aki túlzásba viszi ami már nem szép azzal persze én sem foglalkozom, ha már neki nincs szépérzéke, meg az olyan igénytelen is tud lenni. Egy smink alapból nem sokat változtat az arc elrendezésén és formáján, az arányosságokon.. max a bőrhibákat rejtik el vele ami nem számít mert mindenkinek van. Amíg szépen szolidan csinálja addig belefér.
Egy férfi persze nem tudja így boost-olni a külsejét, esetleg hosszú évek kondizásával, sűrű haj+ szakáll vágással, parfümmel. A férfi alapból vagy helyes vagy sem ezen nem sok tényező javíthat. Csak ne legyünk elhanyagolva és ne mutassuk magunkat igénytelennek, látszódjon, hogy adunk magunkra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!