Van kedved együttműködni velem egy "Megszépülő program" keretein belül?
Szeretnék nőknek segíteni a megszépülésben vezető úton, hiszen én magam is átestem ezen a folyamaton, és konkrétan kezemben van a tudás, de ezt szeretném továbbadni, szeretném más nők életét is jobbá tenni.
Szeretnék majd a későbbiekben ilyen területen dolgozni, és tapasztalatot akarok szerezni, hogyan tudom kamatoztatni tudásom.
Ha esetleg valakinek kedve van egy teljes körű megújulásra, írjatok!
Szia!
Tulajdonképpen egy teljeskörű együttműködésre gondoltam, ahol tudnánk kommunikálni, (esetleg találkozni), el tudnád mondani mit szeretnél kihozni magadból, én meg a te személyedre szabva dolgoznék ezen.
Egy személyben mutatnám az utat a te elképzelésed felé, ruha, smink, edzés stb... téren.
Egy kezdő zöldfülű vagyok, tehát a folyamatot még nekem is tanulnom kell, barátias kereteken belül.
Engem érdekel, milyen tudás van a kezedben.
Miről van szó pontosan?
Na, én szívesen együttműködöm, kommunikálok barátias kereteken belül a témával kapcsolatban.
De hogy néz ki ez a gyakorlatban?
Engem is érdekelne:)
Kicsit tudnál pontosítani?😅
Engem is érdekelne, bár messzebb lakók Budapestnél.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!