Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez milyen program? Valaki?

Ez milyen program? Valaki?

Figyelt kérdés

Mi a neve, vagy valami hasonlót tudtok mondani, mint ami a videóban van?

(Persze csak képhez gondoltam...)

https://www.youtube.com/watch?v=5qrGOi41iwE

2015. ápr. 2. 18:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ez semmilyen. A videósok raktak össze egy fiktív GUI-t.
2015. ápr. 2. 18:08
 2/14 A kérdező kommentje:
Írtam, hogy VAGY hasonlót. És képekhez láttam sok ilyet a neten, csak mivel külföldi videók, ott nem tudom megkérdezni.
2015. ápr. 2. 18:17
 3/14 anonim ***** válasza:

Ja, a leírást már nem olvastam.

Fizetős: Photoshop, ingyenes: Gimp. Persze zéró ismerettel egyikkel sem fogsz boldogulni.

2015. ápr. 2. 18:19
 4/14 A kérdező kommentje:

8. éve használom az Adobe PhotoShopot. Én abban ilyeneket nem találtam még...

De még a Jasc-ben sem.

A Gimphez valóban zéró ismerettel rendelkezem, volt a gépemen, de nem használtam.

2015. ápr. 2. 18:31
 5/14 anonim ***** válasza:
Pont ugyanilyen toolokat nem fogsz találni sehol sem, de ez mind megcsinálható.
2015. ápr. 2. 18:38
 6/14 A kérdező kommentje:

Akkor már csak annyi lenne a kérdés, hogy vannak-e letölthető kiegészítő programok, amibe vannak ilyenek?

(Amire gondolok: hajak, szemek, szempilla... láttam ilyen videókat neten, ahol ugyanígy rárakták, mint a videóban.

Mert eddig csak egy honlapot tudok, ahol ezeket online meg lehet csinálni, de programban nem.

A többi az tudom, hogy megcsinálható.)

2015. ápr. 2. 18:44
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha ennyire értesz a photoshophoz, tudnád, hogy brushokat és egyéb kiegészítőket bőven lehet hozzá letölteni, amivel a fent említett dolgokat is meg lehet csinálni.
2015. ápr. 2. 18:49
 8/14 A kérdező kommentje:

Azt írtam, hogy használom évek óta. MAGÁT AZ ALAP PROGRAMOT.

Ezeket nem tudtam, pont ezért kérdeztem, b@zmeg, gyakorikerdesek.hu

KÉRDÉS. Érted? Megkérdeztem valamit, amire vagy tudja valaki a választ, és normálisan válaszol, vagy NEM.

Nem azért, hogyha valaki megkérdez valamit, odaba$zd neki, hogy ajj de hülye vagy, még ezt se tudod...

2015. ápr. 2. 21:14
 9/14 anonim válasza:
Normálisan kell kiírni a kérdést, nem közben kiegészítgetni. Meg mi az, hogy "mi a neve?" Itt csak "vagy" lehet. Még csak elképzelni is, hogy van ilyen program elég hülyeség. De majd te áthúzod a barna hajat kizárólag 2 kattintással meg széthúzod a nyakát a megadott effekttel, persze. Elég béna képszerkesztő lehetsz ha ennyit sem tudsz.
2015. ápr. 2. 21:26
 10/14 A kérdező kommentje:

Hol írtam, hogy én erre gondolok?

Ne engem minősíts már, hogy béna vagyok, vagy sem, mert nem ez a kérdés...

https://www.youtube.com/watch?v=owQhZ2_jrm4

3:07-nél... Mindent nem tudhatok, ezért mertem kérdezni. Azt írtam, hogy használom a programot, nem azt, hogy profi PS-mesterként élem az életem, de hoppá segítsetek...

De akkor ha te jobban tudod, mert olyan okos vagy úgyis, mondd meg, ilyet hol találok...

2015. ápr. 2. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!