Költözés. Van olyan szingli nő ki külföldön képzeli el a jövőjét?
Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 17:14
31/36 A kérdező kommentje:
Én nem politizàlok
Én se vagyok büszke az orbán rendszerre.
2023. jan. 27. 14:17
32/36 anonim válasza:
#30, a baj az, hogy csak azért, mert valakinek a politikájával nem értesz egyet, nem kellene 9 millió embert rögtön elítélni. Különböző értékrendszerek és gazdasági érdekek ütköznek, igen, megy a küzdelem a szavazókért és a hatalomért. De van élet a politikán kívül is: kultúra, sport, múvészet, turizmus - mennyi minden más van még. Ha elítélnek téged és lenéznek, mert te egy magyar vagy Orbánland-ból, akkor az ugyanolyan gyűlöletkampány, mint a migránsozás. Semmi különbség nincs a kettő között, csak a zászló színe más...
2023. jan. 27. 14:20
33/36 anonim válasza:
#18 Nem ismersz, így nem tudom honnan hiszed azt hogy a fotelbol szövegelek?
Voltam kint,elég sok helyre jártam szinte az országon belül és kívül is,így van viszonyítási alapom.
Vannak értelmes és kevésbé értelmes emberek odakint is, csak ott sokkal jobban lehet érzékelni hogy sokkal kevesebben vannak mint magyarhonban.
Engem a nagy magyar kint elő jobban hátba tudott szúrni mint a német,pedig a német sem volt mindig egyszerű.
2023. jan. 27. 15:58
34/36 anonim válasza:
Ohh Mennyien vannak is Svájcból :) Szintén zenész...
2023. jan. 27. 22:16
35/36 anonim válasza:
#32 semmi ilyet nem írtam, mint amit itt írsz. nem ítélnek el. egyszerűen azt látják, hogy Orbán saját csapattársait gáncsolja el, hogy a másik csapatot juttassa jobb helyzetbe, és nem értik ezt miért kell, miért nem a szövetségeset erősíti, miért gyengíti. (és jah valljuk meg ezt teszi és aljas dolog)
2023. jan. 28. 00:58
36/36 anonim válasza:
Na mi van, túl sok az eltartásra jelentkező?:D Egy kis pipa és máris fizetsz kicsit többet a lakbérbe? xD Ezek a csajok manapság.. és még őket ne kezeljük tárgyként, amikor itt jelentkeznek konkrétan egy extrázott lakótársi kapcsolatra ahol ők játszák a luk szerepét egy kis spórolásért.. Remélem az életben nem akadok össze egy ilyennel.
2023. jan. 28. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!