Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Költözés. Van olyan szingli...

Költözés. Van olyan szingli nő ki külföldön képzeli el a jövőjét?

Figyelt kérdés
2023. jan. 26. 17:14
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
Persze, ha annyian költöznének külföldre amennyien ott képzelik el a jövőjüket, már üres lenne az ország. Természetesen ezek a hatalmas tervezők 90%-a semmit nem tesz azért hogy külföldön megállja a helyét, sem nyelvtudás sem szaktudás aztán azt hiszik majd mosogatóként vagy szobalányként dőlni fognak a tízmilliók.
2023. jan. 27. 09:59
 22/36 anonim válasza:
#20 de, pont ilyen a magyar mentalitás,és erre már évek óta sikeres politikát is épít a kormány.
2023. jan. 27. 10:27
 23/36 Kommandojeti válasza:
Inkább az lenne a megfelelő kérdés, hogy van olyan szingli nő aki vidéken akar maradni?:))))
2023. jan. 27. 11:34
 24/36 anonim válasza:
#22, fogalmad sincs a valóságról, de gyerek ki, tapasztald meg és rá fogsz jönni, hogy a világ nem csak az Orbán-Gyurcsány buborékig tart. Te vagy itt a legnagyobb gyűlölködő, le merem fogadni, ha MZP nyer, akkor meg őt szídnád. Az informatikus kollégával mi csak betekintést adtunk neked a nyugati világunkba, senki sem keverte bele a politikát, mi tapasztalatokról beszéltünk, nem ATV-s, RTL-s, HirTv-s vagy M1-s propagandát. de te okosabbak hiszed magadat. Gyere ki, sok sikert! Ha ennyire utálod az országodat, a magyar embereket, ne csak szövegelj, szedd a sátorfádat és indulj már holnap! De komolyan! Cuppanj le a kedvenc csatornádról, ne csak szövegelj, tapasztald meg a világot! ;)
2023. jan. 27. 11:46
 25/36 A kérdező kommentje:

Én évek óta kint élek nem vagyok informatikus stb.

Elképzelhetetlen lenne hogy ahol élek kint ott leköpjenek mert magyarul beszélek egy magyarral.

A kinti élet politika mentes nyugodt.

2023. jan. 27. 13:54
 26/36 anonim válasza:
Melyik országban élsz, #25?
2023. jan. 27. 13:55
 27/36 A kérdező kommentje:
Svájc
2023. jan. 27. 14:00
 28/36 anonim válasza:

Svájc megint egy másik kultúra, ők mások, mint az osztrákok és a németek.

Osztrák ismerőseim ki akartak költözni, de végül nem mentek, mert ahogy kiszámolták, az osztrák fizetésből több marad Ausztriában, mint a svájci fizetésből Svájcban. De ez egy család, nyilván családi szinten más kérdés, mint szingliként. Plusz mondták, hogy eléggé zárt társadalom a svájci és nehez fogadják el az osztrákokat és külföldieket.

De örülök, hogy téged nem ér(t) ilyen atrocitás in der Schweiz!

2023. jan. 27. 14:04
 29/36 A kérdező kommentje:

Nézd ha olyan rossz lenne az élet Svájcban nem lenne svájci már.

Nem olcsó valóban de hidd el marad.

Éltem osztrákoknál,nèmetben sehol se volt gondom vagy megkülönböztetésben részem.

2023. jan. 27. 14:11
 30/36 anonim válasza:
Én annyit tapasztalok hollaniába, hogy ha megmondom magyar vagyok, akkor benne van, hogy politikára terelődik. Ismerik mit művel a Orbán Viktor...
2023. jan. 27. 14:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!