Költözés.
Van olyan szingli nő ki külföldön képzeli el a
jövőjét?
21/36 anonim válasza:
Persze, ha annyian költöznének külföldre amennyien ott képzelik el a jövőjüket, már üres lenne az ország. Természetesen ezek a hatalmas tervezők 90%-a semmit nem tesz azért hogy külföldön megállja a helyét, sem nyelvtudás sem szaktudás aztán azt hiszik majd mosogatóként vagy szobalányként dőlni fognak a tízmilliók.
22/36 anonim válasza:
#20 de, pont ilyen a magyar mentalitás,és erre már évek óta sikeres politikát is épít a kormány.
23/36 Kommandojeti válasza:
Inkább az lenne a megfelelő kérdés, hogy van olyan szingli nő aki vidéken akar maradni?:))))
24/36 anonim válasza:
#22, fogalmad sincs a valóságról, de gyerek ki, tapasztald meg és rá fogsz jönni, hogy a világ nem csak az Orbán-Gyurcsány buborékig tart. Te vagy itt a legnagyobb gyűlölködő, le merem fogadni, ha MZP nyer, akkor meg őt szídnád. Az informatikus kollégával mi csak betekintést adtunk neked a nyugati világunkba, senki sem keverte bele a politikát, mi tapasztalatokról beszéltünk, nem ATV-s, RTL-s, HirTv-s vagy M1-s propagandát. de te okosabbak hiszed magadat. Gyere ki, sok sikert! Ha ennyire utálod az országodat, a magyar embereket, ne csak szövegelj, szedd a sátorfádat és indulj már holnap! De komolyan! Cuppanj le a kedvenc csatornádról, ne csak szövegelj, tapasztald meg a világot! ;)
25/36 A kérdező kommentje:
Én évek óta kint élek nem vagyok informatikus stb.
Elképzelhetetlen lenne hogy ahol élek kint ott leköpjenek mert magyarul beszélek egy magyarral.
A kinti élet politika mentes nyugodt.
26/36 anonim válasza:
Melyik országban élsz, #25?
27/36 A kérdező kommentje:
28/36 anonim válasza:
Svájc megint egy másik kultúra, ők mások, mint az osztrákok és a németek.
Osztrák ismerőseim ki akartak költözni, de végül nem mentek, mert ahogy kiszámolták, az osztrák fizetésből több marad Ausztriában, mint a svájci fizetésből Svájcban. De ez egy család, nyilván családi szinten más kérdés, mint szingliként. Plusz mondták, hogy eléggé zárt társadalom a svájci és nehez fogadják el az osztrákokat és külföldieket.
De örülök, hogy téged nem ér(t) ilyen atrocitás in der Schweiz!
29/36 A kérdező kommentje:
Nézd ha olyan rossz lenne az élet Svájcban nem lenne svájci már.
Nem olcsó valóban de hidd el marad.
Éltem osztrákoknál,nèmetben sehol se volt gondom vagy megkülönböztetésben részem.
30/36 anonim válasza:
Én annyit tapasztalok hollaniába, hogy ha megmondom magyar vagyok, akkor benne van, hogy politikára terelődik. Ismerik mit művel a Orbán Viktor...
Kapcsolódó kérdések: