Hogy az anyámba építsek fel egy párkapcsolatot?
Úgy értem, nem Anyámba akarok építeni, csak hát...
Társkeresőn tojnak a fejemre, élőben nőkkel nemigen találkozom az ügyfélkörben (vagyis de, csak elég múmia korúak és nem érzem a gerontofeelinget), a hobbim minél messzebb menekülni a civilizációtól, annyi gyökérrel találkozom napi szinten. De azért ott motoszkál a fejemben, hogy jó lenne, ha valaki napi szinten basztatna még otthon is... Viccelek, szóval tudnám élni, ha a páromhoz mehetnék haza, jól megszeretgethetném (hmm, akárhogy is...), hozzá tartoznék, ha már se kutyám, se macskám nincs. Közös élményeket megélnénk, kikapcsolódnánk, lennénk egymásért. De olyan, mintha évről évre távolodna tőlem a lehetőség, lassan már elfelejtem teljesen, milyen szeretni és szeretve lenni.
De befejeztem a sírást, csak érdekel, hogy ki hogy oldja meg 10-12 órányi munka és kevés szabadidő mellett az ismerkedést, kapcsolatépítést- és fenntartást?! Egyáltalán, a fenti körülmények alapján hol ismerkednétek?
(F)
#29 Sajnállak, amiért a világosban is a sötétet keresed, szarabb életed lehet, mint nekem, pedig ezt nehéz überelni.
#30 "Csak fogyatékosokkal van teli az oldal." Valóban ez látszik a válaszadások alapján, de nem csak itt. Az enyémek még csak szofisztikáltak voltak, maximum próbáltam kihozni belőlük a nem létező poént. Nekem is rengeteg hibám van, mint mindenkinek, de nem állok bele direktben a másikba, nem személyeskedek, szimplán elfogadom, hogy egy gyökér. :D
Fuhh hát átérzem a dolgot. Hasonlóan vagyok, mint a 14-es válaszoló. Még 30 alatt vagyok, de egyszerűen képtelenség ismerkedni élőben. Vidéki kisvárosban semmi programlehetőség, ahhoz megint csak vmelyik határos megyeszékhelyen kéne keresgélni, de a vacak tömegközlekedés miatt ezt is nehézkes összeegyesztetni. Mondjuk a túrázós opciót ki szeretném próbálni, már csak a mozgás miatt is, de ilyen ratyi időben off egy darabig.
Fent vagyok tinderen, de ott a többség egyéjszakást akar, a kis maradék meg már első randi után szerelmet vall, és rádakaszkodik (vagy még a beszélgetési fázisban). Na meg rengeteg az instagram pózer a férfiak oldalán is. Hozzáteszem még azt, hogy más platformon meg csak a 35+ évesek találnak be, akik le vannak harcolva és vagy 50-nek néznek ki (lehet azok), elvárásaik ettől függetlenül az egekben. Ezek összessége már ettől is elvette a kedvemet, mert az egész egy nagy lutri, és nehéz még egy normális beszélgetést is fenntartani.
Bepróbálkoztam itt is. Igaz, hogy kaptam vagy 6 privátot, 3 személy azonnal kiesett életkorukat illetően (persze, normálisan megbeszélve ezt), de a fennmaradó 3 meg a tali megbeszélése során eltűnt szó nélkül.
De teszem azt, ha vkivel sikerülne is összeismerkedni, esetleg kapcsolatba állni, az eddigi tendenciákat elnézve az se tartana sokáig, mert rohadtul rányomta a fogyasztói társadalom a bélyegét a kapcsolatokra is. Ebbe beleértem a baráti kapcsolatokat is, nem egy barátságom ment tönkre az évek alatt, mert anyagilag nem tudtam azt a színvonalat hozni, amit ők...
Sosem szerettem a Sims-et, de kezdem érteni miért vannak annyian rákattanva, ott legalább tényleg lehet építkezni 😂
#33 Pacsi! 🖐 Mennyire vidéken élsz? Eredetileg én is onnan jövök, de néhány évvel ezelőtt még ott is egyszerűbb volt, mint itt a fővárosban. Vissza ugyan nem mennék oda...
Akkor ezek szerint Te a női oldalról éled meg ezeket, jól vettem ki a szavaidból?! És még neked is eltűnedeznek?! Ez számomra új infó. :D
Én hogy az anyámba találhatnék valakit? Egyszerűen utálom az egészet úgy ahogy van. Unom.
Totál érdektelen számomra minden nő.
"Totál érdektelen számomra minden nő"
Ezt kifejtenéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!