Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy az anyámba építsek fel...

Hogy az anyámba építsek fel egy párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Úgy értem, nem Anyámba akarok építeni, csak hát...

Társkeresőn tojnak a fejemre, élőben nőkkel nemigen találkozom az ügyfélkörben (vagyis de, csak elég múmia korúak és nem érzem a gerontofeelinget), a hobbim minél messzebb menekülni a civilizációtól, annyi gyökérrel találkozom napi szinten. De azért ott motoszkál a fejemben, hogy jó lenne, ha valaki napi szinten basztatna még otthon is... Viccelek, szóval tudnám élni, ha a páromhoz mehetnék haza, jól megszeretgethetném (hmm, akárhogy is...), hozzá tartoznék, ha már se kutyám, se macskám nincs. Közös élményeket megélnénk, kikapcsolódnánk, lennénk egymásért. De olyan, mintha évről évre távolodna tőlem a lehetőség, lassan már elfelejtem teljesen, milyen szeretni és szeretve lenni.

De befejeztem a sírást, csak érdekel, hogy ki hogy oldja meg 10-12 órányi munka és kevés szabadidő mellett az ismerkedést, kapcsolatépítést- és fenntartást?! Egyáltalán, a fenti körülmények alapján hol ismerkednétek?

(F)

2023. jan. 21. 22:06
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

#29 Sajnállak, amiért a világosban is a sötétet keresed, szarabb életed lehet, mint nekem, pedig ezt nehéz überelni.

#30 "Csak fogyatékosokkal van teli az oldal." Valóban ez látszik a válaszadások alapján, de nem csak itt. Az enyémek még csak szofisztikáltak voltak, maximum próbáltam kihozni belőlük a nem létező poént. Nekem is rengeteg hibám van, mint mindenkinek, de nem állok bele direktben a másikba, nem személyeskedek, szimplán elfogadom, hogy egy gyökér. :D

2023. jan. 22. 13:57
 32/39 A kérdező kommentje:
No, erre személyeskedtem egy jót az előző hozzászólásomban, de ha valaki ennyire rám akarja húzni, hogy egy fasz vagyok, az azt a tulajdonságot is ki tudja hozni belőlem kitartással (jó mélyről). :)
2023. jan. 22. 13:58
 33/39 anonim válasza:

Fuhh hát átérzem a dolgot. Hasonlóan vagyok, mint a 14-es válaszoló. Még 30 alatt vagyok, de egyszerűen képtelenség ismerkedni élőben. Vidéki kisvárosban semmi programlehetőség, ahhoz megint csak vmelyik határos megyeszékhelyen kéne keresgélni, de a vacak tömegközlekedés miatt ezt is nehézkes összeegyesztetni. Mondjuk a túrázós opciót ki szeretném próbálni, már csak a mozgás miatt is, de ilyen ratyi időben off egy darabig.

Fent vagyok tinderen, de ott a többség egyéjszakást akar, a kis maradék meg már első randi után szerelmet vall, és rádakaszkodik (vagy még a beszélgetési fázisban). Na meg rengeteg az instagram pózer a férfiak oldalán is. Hozzáteszem még azt, hogy más platformon meg csak a 35+ évesek találnak be, akik le vannak harcolva és vagy 50-nek néznek ki (lehet azok), elvárásaik ettől függetlenül az egekben. Ezek összessége már ettől is elvette a kedvemet, mert az egész egy nagy lutri, és nehéz még egy normális beszélgetést is fenntartani.

Bepróbálkoztam itt is. Igaz, hogy kaptam vagy 6 privátot, 3 személy azonnal kiesett életkorukat illetően (persze, normálisan megbeszélve ezt), de a fennmaradó 3 meg a tali megbeszélése során eltűnt szó nélkül.

De teszem azt, ha vkivel sikerülne is összeismerkedni, esetleg kapcsolatba állni, az eddigi tendenciákat elnézve az se tartana sokáig, mert rohadtul rányomta a fogyasztói társadalom a bélyegét a kapcsolatokra is. Ebbe beleértem a baráti kapcsolatokat is, nem egy barátságom ment tönkre az évek alatt, mert anyagilag nem tudtam azt a színvonalat hozni, amit ők...

Sosem szerettem a Sims-et, de kezdem érteni miért vannak annyian rákattanva, ott legalább tényleg lehet építkezni 😂

2023. jan. 22. 14:29
 34/39 A kérdező kommentje:

#33 Pacsi! 🖐 Mennyire vidéken élsz? Eredetileg én is onnan jövök, de néhány évvel ezelőtt még ott is egyszerűbb volt, mint itt a fővárosban. Vissza ugyan nem mennék oda...

Akkor ezek szerint Te a női oldalról éled meg ezeket, jól vettem ki a szavaidból?! És még neked is eltűnedeznek?! Ez számomra új infó. :D

2023. jan. 22. 14:50
 35/39 anonim válasza:
Hát én is sajnos tapasztalom.25 vagyok,még egyetemista,de már most feladtam.A szakomon nincsen sok lány,ha van akkor is van körülötte vagy 10 másik szaktárs.Így nehéz.Ismerkedés online szar,sokszor próbáltam.Személyesbe meg kb baszhatod,ha nincs pénzed.Szval kezdem úgyérezni,hogy ez ilyen élet lesz.Legalább magamat megpróbálom boldogá tenni majd
2023. jan. 22. 21:55
 36/39 anonim válasza:

Én hogy az anyámba találhatnék valakit? Egyszerűen utálom az egészet úgy ahogy van. Unom.

Totál érdektelen számomra minden nő.

2023. jan. 24. 18:27
 37/39 anonim válasza:

"Totál érdektelen számomra minden nő"

Ezt kifejtenéd?

2023. jan. 24. 22:20
 38/39 anonim válasza:
Persze, érdektelen, vagyis nem érdekel.
2023. jan. 25. 06:03
 39/39 anonim válasza:
Ahha, hát ez komoly kifejtés volt:D
2023. jan. 25. 07:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!