Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy az anyámba építsek fel...

Hogy az anyámba építsek fel egy párkapcsolatot?

Figyelt kérdés

Úgy értem, nem Anyámba akarok építeni, csak hát...

Társkeresőn tojnak a fejemre, élőben nőkkel nemigen találkozom az ügyfélkörben (vagyis de, csak elég múmia korúak és nem érzem a gerontofeelinget), a hobbim minél messzebb menekülni a civilizációtól, annyi gyökérrel találkozom napi szinten. De azért ott motoszkál a fejemben, hogy jó lenne, ha valaki napi szinten basztatna még otthon is... Viccelek, szóval tudnám élni, ha a páromhoz mehetnék haza, jól megszeretgethetném (hmm, akárhogy is...), hozzá tartoznék, ha már se kutyám, se macskám nincs. Közös élményeket megélnénk, kikapcsolódnánk, lennénk egymásért. De olyan, mintha évről évre távolodna tőlem a lehetőség, lassan már elfelejtem teljesen, milyen szeretni és szeretve lenni.

De befejeztem a sírást, csak érdekel, hogy ki hogy oldja meg 10-12 órányi munka és kevés szabadidő mellett az ismerkedést, kapcsolatépítést- és fenntartást?! Egyáltalán, a fenti körülmények alapján hol ismerkednétek?

(F)

2023. jan. 21. 22:06
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:
25-35F
2023. jan. 21. 22:24
 12/39 A kérdező kommentje:

#8 30 vagyok

#9 Azta, képet is töltöttem fel magamról, vagy az üveggömböd mondta ezt?!

#10 Önismereti tréningekre járok szívesen (ha már csoportos alkalmak), de a saját korosztályom ezeken sosem jelenik meg. Általában a 40+ korosztály felülreprezentált, amit nem igazán értek - a fiatalabbak nem törődnek a lelkükkel? Vagy talán nincs is már?!

2023. jan. 21. 22:28
 13/39 anonim válasza:
#12 te írtad hogy tojnak rád,tehát nem lehetsz jóképű.
2023. jan. 21. 22:31
 14/39 anonim válasza:

Pont ezen gondolkodtam, hogy hol a fenében ismerkednek azok emberek, akik főállásban dolgoznak?!

Egyetem alatt könnyebben ment, mindig volt valami program, de akkor még együtt voltam a volt barátommal, így kapcsolat miatt nem nyitottam senki felé. Viszont most egyrészt nem nagyon van se időm se enegriám eljárni helyekre, de ha lenne, akkor se tudnám hogy hova kéne

2023. jan. 21. 22:33
 15/39 A kérdező kommentje:
#12 Azért a jóképűség a csúnyaság között van még pár fokozat, nem minden fekete és fehér.
2023. jan. 21. 22:34
 16/39 A kérdező kommentje:

#14 Szívemből szóltál. Bent cummantok 10 órát, oda-vissza 1-1 óra az otthonom, akkor még kellene valami kajafélét venni/készíteni, meg még egyéb teendők és akkor mondhatom azt, hogy nemigen alszom ki 8 órát éjjelente ezek miatt. De másoknak megy és ez motivál. Plusz mennyivel minőségibb érzés lenne "valakihez" hazajönni, nem csak a hideg falakhoz, meg a porcicáimhoz.

(Egyébként meglep, hogy női oldalról is ez a tapasztalat.)

2023. jan. 21. 22:36
 17/39 anonim válasza:
A szabadnapjaidat hogy szoktad tölteni? Azt írtad, hogy hobbid minél messzebb kerülni a civilizációtól, viszont ha nem jársz közösségekbe, akkor nem sok esélyed van az ismerkedésre
2023. jan. 21. 22:48
 18/39 A kérdező kommentje:
#17 Általában a hétvégéim szabadok, amit a természetben töltök (kivéve ilyen takony időben, mint most is van). Ha van közösségi alkalom (a fenti csoport), akkor a beosztásom módosítom és munka után járok oda. De nem a korosztályom jelenik meg rajta, hanem van, hogy kétszer idősebbek.
2023. jan. 21. 22:52
 19/39 anonim válasza:
"De nem a korosztályom jelenik meg rajta, hanem van, hogy kétszer idősebbek." Te pedig nem vagy hajlando ismerkedni olyanokkal akik nem felelnek meg pillanatnyi igényeidnek. Nehéz eset! Pedig ha nem partnerkeresés hanem szimpla haverkodás szintjén épitenél kapcsolatokat, bövülne az ismeretségi és ismertségi köröd, könnyebben találkozhatnál olyannal is aki megfelel kényes kivánságodnak! (De te nem, csak az akit azonnal "... jól megszeretgethetném (hmm, akárhogy is...)...")
2023. jan. 21. 23:47
 20/39 A kérdező kommentje:
Nem gyűjtöm az embereket magam köré, hanem párt keresek. Te sem azért regisztrálsz fel egy társkeresőre, hogy "hátha lesz valaki, akinek majd a tesójának a villanyszerelőjének az unokatesójának a húga hallott olyanról, aki neked megfelelne..."
2023. jan. 21. 23:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!