Létezik, hogy egy férfi 38 évesen szűz legyen?
miért lenne baj ha nem ösztönlény és ,akar párkapcsolatot akár 40 évig is?
nem mindenki ösztönlény.
Nőnek is akad bőven. Ismerkedtem 28 éves és 35 éves szűz nővel is. Nagyon furán viselkedtek. Az utóbbi előjött valami dumával hogy van egy srác akivel 3 éve ismerkedik de csak barátok maradtak, majd kb egy hétig nem kerestem a csajt mert elmentem egy hétre pihenni. Természetesen nem keresett, még egy üzenetet sem kaptam tőle. Sejtettem, mert a nők többsége ilyen. Én meg olyan vagyok hogy minek ugráljak egy olyan nő után aki magasról tesz rám. Hazajöttem, letiltottam facen, aztán csak azért is ír egy SMS-t hogy a barátjával kialakulóban van valami így nem akar velem tovább ismerkedni. Csakhogy ez nekem leesett már a legelején, de azért neki a számba kell rágni, engem egyáltalán nem érdekel hogy kivel mit csinál.
Rá két hétre ugyanúgy fent volt társkeresőn. Van baj.
Jelen.
39 évesen veszítettem el. Azóta boldog párkapcsolatban élek.
Egyébként a közhiedelemmel ellentétben: ez nem jelenti azt, hogy ne lett volna soha senkim. Sőt, előzőleg volt egy kifejezetten hosszú párkapcsolatom. Csak ugye a nők közül sem mindenki aktív szexuálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!