Ez komoly? Létezik ilyen férfi???
Sportos, kedves, intelligens, humoros, figyelmes, racionális, empatikus, segítőkész, becsüli saját magát és tisztel másokat, persze ő sem tökéletes, de törekvése és kitartása irigylésre méltó. Létezik ilyen?
Naná hogy!! Itt vagyok :3
Igazi szupermen, ha nagyon megerőltetem magam, akkor még lézert is tudok kilőni a szemeimből :P
Viccet félretéve szeretek sokat poénkodni, de amúgy egy komoly felelősségtudatos személy vagyok, de a vidám, optimista életfelfogás, a pozitív energiák kibocsájtása is fontos. :D
A fentiek mellett még 184 cm magas, 78 kg vagyok, 25 éves férfi. Ja igen, és heteró!
Elsősorban csak lányokkal szeretnék ismerkedni. Dobj egy privit, vagy írj itt.
Ez amúgy mind jó, de ez akár én is lehetnék, csak én egy cseppet vékonyabb kiadásban játszom :D
Szóval ha ez lenne a tökéletes férfi, akkor nekem is nyugodtan írhatnak, első sorban Szabolcs megyei lányok :)
25/f 182magas 65kg :D barna haj barna szem, totál átlag srác:)
Ohh, ez igazán egyszerű. Én csak idén kezdtem a társkeresést, és 1 lány már volt is, de sajnos ő komolytalan volt.
Na végre valaki, aki tud normális szöveget írni és nem csak egy "lányokkal ismerkednék, 25/f". Nem viccelek, ha nem lennék kapcsolatban, neked simán írnék most. 24 éves vagyok, szóval még a kor is tökéletes lenne.
Sok sikert, remélem összejön :)
Köszi, neked is sok sikert és boldogságot a jelenlegi kapcsolatodban :)
Hát, ha dob a csaj, akkor biztosan :D
LoL XD.
Ez jó :D
Tényleg jó bemutatkozás, sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!