Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Létezik az, hogy én vagyok a...

Létezik az, hogy én vagyok a következő kiválasztott (komoly a kérdés, többi lent)?

Figyelt kérdés
Mindig csak azt kérdeztem magamtól, hogy mi az a létezés. Miért van nekem Öntudatom és miért érzem én magam annak a lénynek aki vagyok. Nem érzem azt hogy az általam(általunk, emberek tudatával) megtapasztalt emberek környezetében a Földön élt élet lenne a cél számunkra. Nagyon furcsa érzésem van magammal kapcsolatban ezzel. Nem tudom megfogalmazni mit érzek, de olyasmit, amit emberek közötti kommunikációval nem lehet átadni egymásnak.
2019. aug. 28. 20:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
34%
A rövid válasz a kérdésed alapján: NEM.
2019. aug. 28. 20:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy te semmilyen kiválaszott.

Azt, amit te érzel több ezer, ha nem millió másik ember érezte már.

2019. aug. 28. 20:28
 3/11 anonim ***** válasza:
Milyen kiválasztott? Mire érzed hogy ki vagy választva ?
2019. aug. 28. 20:38
 4/11 A kérdező kommentje:
Valami olyanra, amire csak én leszek képes.
2019. aug. 28. 23:22
 5/11 anonim ***** válasza:
75%
Arra vagy kiválasztva, hogy felkeress egy pszichológust. Vagy alakíts egy újabb szektát, lényegében mindegy.
2019. aug. 28. 23:22
 6/11 anonim ***** válasza:
Nem, nem vagy kiválasztott
2019. aug. 29. 09:26
 7/11 anonim ***** válasza:
72%

Ez nem kiválasztottság, mert sokan így éreznek mint te, pl. én is.

Én még azt is érzem, hogy nem a Földre kellett volna leszületnem, mert nem tudok ide beilleszkedni, a rengeteg hazugság, Föld pusztítása, kapzsiság, zsarnokság és további "jó dolgok" nem nekem valók.

2019. aug. 29. 10:21
 8/11 anonim ***** válasza:
56%
Különben pl. az amisok is így érzik és azért élnek zárt világban.
2019. aug. 29. 10:21
 9/11 anonim ***** válasza:
50%

Az a furcsa,amit érzel,azt beképzeltségnek hívják.

Nézd a jobbik oldalát,ebben legalább több a sorstársad,mint a kiválasztottságban.

2019. aug. 29. 12:32
 10/11 anonim ***** válasza:

Talán mindenkinek van valamilyen kiválasztottsága, csak gyakran egészen másra. Nem tud mindenki szimfóniákat írni vagy atomfizikával foglalkozni. Esetleg az a területet lenne érdemes tovább művelni, ahol az ember érzi a különlegességét. Ajánlom az alábbi sorozatot, amely ugyan 100 éves, de különböző életpályák neves embereinek törtnetét dolgozza fel olvasmányos stílusban: [link]

Az egyes köteteket a Bookline-on, Antikvarium-hu talán meg lehet vásárolni is.

2019. aug. 29. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!