Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Létezik az, hogy én vagyok a...

Létezik az, hogy én vagyok a következő kiválasztott (komoly a kérdés, többi lent)?

Figyelt kérdés
Mindig csak azt kérdeztem magamtól, hogy mi az a létezés. Miért van nekem Öntudatom és miért érzem én magam annak a lénynek aki vagyok. Nem érzem azt hogy az általam(általunk, emberek tudatával) megtapasztalt emberek környezetében a Földön élt élet lenne a cél számunkra. Nagyon furcsa érzésem van magammal kapcsolatban ezzel. Nem tudom megfogalmazni mit érzek, de olyasmit, amit emberek közötti kommunikációval nem lehet átadni egymásnak.
2019. aug. 28. 20:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Kiválasztott nem vagy. Többire választ kapsz a Bibliából. Amúgy nem rossz dolog, ha ilyeneken elmélkedsz.
2019. aug. 30. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!