Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mennyire zavarna titeket a...

Mennyire zavarna titeket a magasság és súlybeli különbség?

Figyelt kérdés

Férfi: 175 cm, 70 kg

Nő: 182 cm, 86 kg

2023. jan. 14. 17:25
1 2
 11/15 anonim válasza:
nekem a magas vékonyabb srácok az eseteim, kb. 180-190 cm közt és olyan 70-80 kg
2023. jan. 14. 19:03
 12/15 anonim válasza:
Én elég alacsony vagyok 158/57 ugyhogy kizárt nalam alacsonyabb pasival jöjjek össze. Nekem a magas átlagos testalkatú pasik jönnek be.
2023. jan. 14. 20:06
 13/15 anonim válasza:
Nálam egy centivel is nagyobb lány kb. kizáró ok. Kellemetlen. Súlyban meg max 60. Szerintem ez ami példának van felhozva teljesen kizáró ok. Szóóó se lehet róla a részemről.
2023. jan. 14. 20:23
 14/15 anonim válasza:

"Lehet, hogy egy párkapcsolatot talán nem dominanciaharcnak kéne tekinteni."

Te tekinted dominanciaharcnak. Ha így maradsz, nem férfi mellett fogsz megöregedni, hanem egyedül, az szent.

Vannak évmilliók alatt berögzült, nemekre jellemző viselkedési modellek, amik nem tudatosak, hanem automatikusak. Pl. hogy a nők odavannak, ha kisbabát látnak, a férfiak meg ilyenkor csak az ordításra meg a szrszagra fognak asszociálni.

Ugyanígy, a férfiak 99%-ának fontos, hogy fizikailag erősebbnek tűnjön a nőnél. (Még akkor is, ha itt mást ír. De a valóságban nem fog soha nagy darab nőt választani.)

Itt nem az a lényeg, hogy meg tudja verni a nőt, hanem hogy a férfi felelősséget érez a hozzá tartozó nő iránt, meg úgy általában, a családja iránt. Bármit dumáljanak a sötét nők, de ha éjszaka buliból hazafelé tartva gyanús alakok veszik őket körül, nem ők próbálják a férfit megvédeni, hanem a férfi mögé fognak bújni. Ilyenkor már egyből "te vagy a férfi, neked a kötelességed". És a férfi tényleg szeret is úgy gondolni magára, hogy ő az erős férfi, aki meg tudja védeni a nőjét. De ha a nő kétszer akkora, mint ő, akkor nehéz így érezni.

2023. jan. 15. 06:54
 15/15 anonim válasza:

Első randin kicsit fura lenne, de egy kapcsolatnál büszkeséggel töltene el, hogy ilyen magas párom van. Nem fétis, nem lesz ettől jobb a szememben, de ritka Pokémon egy 180+-os lány.

Magasságban vmivel felette vagyok, 175 centivel nem tudom, miben lenne más a leányzó fekvése. Haverom néha panaszkodott a magasságára, pedig szerintem egyáltalán nem feltűnő a magasság, lehetsz te bárhol 170 és 190 között.

2023. jan. 16. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!