Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Leterhelt srác leterhelt...

Leterhelt srác leterhelt lányt keres laza kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Szia!

25 vagyok Budapesten élek, főállásban dolgozok és mellette vegyésztechnikusit csinálok estin.

Finoman szólva kevés a szabadidőm így és nem vállalnék perpill egy teljesértékű komoly kapcsolatot.

Néha egy-egy jó program, aztán átmenni a másikhoz egy érzelmesebb vagy épp vadabb alkalomra jó lenne.

Nyílván passzoljunk valamennyire azért.

Amit kiemelnék, hogy jó pár párkapcsolat után amire a legbüszkébb vagyok az a türelmem 😂

Nem lehet olyat mondani nekem amin feszülnék, mindig keresem a kompromisszumokat és igyekszem lazán kezelni az életet mert máshogy csak megszakadás van belőle.

Privátban mindenkinek reagálok 😉

2023. jan. 5. 15:40
1 2
 11/20 anonim válasza:
Szerintem a kérdezőnek teljesen igaza van. Nem értem ezt a sok rosszindulatot. Tény, hogy ez az oldal nem erre való, de akkor sem érdemli meg. Igenis vannak olyan életszakaszok egy ember életében, amikor jó valakire számítani, mint pár, és nem mint barát.
2023. jan. 6. 11:42
 12/20 A kérdező kommentje:

10#

Ugye tudod hogy az "erre szakosodott oldalak" amiket emlegetsz nem arról szólnak amit a kérdésben kiírtam? 😂

De rendben, leírom. Jobb megtudnod később mintvsoha. Azokon az oldalakon >prostitúció< zajlik.

Semmi érzelem vagy szimpátia nincs a kialakuló "kapcsolatokban".

Én viszont ilyet keresek.

Szívesen.

2023. jan. 6. 11:49
 13/20 A kérdező kommentje:

Amúgy engem érdekelne hogy egy anonim oldal ismerkedés kategóriájában teljesen szofisztikáltan megírt laza kapcsolat kereső kérdésen kik buknak ki? 😀

Ez már a prüdéria olyan foka, hogy ahhoz 100 évet kéne visszautazni egy katolikus lengyel faluba.

2023. jan. 6. 11:51
 14/20 anonim válasza:
Na jó ember ne magyarázkodj már. Neked csak dugó pajti kell semmi más, ki is emelted a kérdésedben… Ha kapcsolat kell akkor csinálj neki helyet az életedben és ennyi! Szerinted majd kellesz úgy valakinek, hogy te alapból kijelented azt, hogy ő nem fér bele az életedbe csak majd akkor amikor majd te úgy gondolod? Adsz neki egy naptárat, amibe beleírod, hogy 02.23 16.05-17.02 között rá(d) érek és csak akkor jöhetsz?.. Ultra gáz…
2023. jan. 6. 16:21
 15/20 A kérdező kommentje:

Majd te mondod meg nekem ki kell.

Legyen szép napod, és remélem javulni fog a hascsikarásod 😉

2023. jan. 6. 16:28
 16/20 anonim válasza:

Nekem is erre lenne szükségem kérdező, a baj csak az hogy kb másfél órára élek tőled (az is kocsival ami nekem nincs, tömegközelekedéssel mégtöbb), szóval mehh😕

Amúgy többiek akik itt kibuktak, miért baj ha valaki szexkapcsolatot keres? Andrew Tate-en háborodjatok fel, ne ezen.

2023. jan. 6. 18:17
 17/20 anonim válasza:
Andrew Tate csak egy ember aki kihasználta a sok aranyásó kis ribizlit. Az már más dolog, hogy a sok butus kis lányka elhitte neki a dolgokat és utánna ők voltak felháborodva mert nem tartotta meg őket csak szimplán szexkapcsolatot ápolt velük mint amit ti is kerestek. Akkor hol a probléma?
2023. jan. 6. 19:09
 18/20 anonim válasza:

Az hogy valaki más ilyet csinál, attól még nem lesz oké.

2023. jan. 7. 11:49
 19/20 anonim válasza:
#16 hol élsz?
2023. jan. 8. 08:12
 20/20 A kérdező kommentje:
Te jó ég hova megy a sztori itt 😄
2023. jan. 8. 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!