Leterhelt srác leterhelt lányt keres laza kapcsolatra?
Szia!
25 vagyok Budapesten élek, főállásban dolgozok és mellette vegyésztechnikusit csinálok estin.
Finoman szólva kevés a szabadidőm így és nem vállalnék perpill egy teljesértékű komoly kapcsolatot.
Néha egy-egy jó program, aztán átmenni a másikhoz egy érzelmesebb vagy épp vadabb alkalomra jó lenne.
Nyílván passzoljunk valamennyire azért.
Amit kiemelnék, hogy jó pár párkapcsolat után amire a legbüszkébb vagyok az a türelmem 😂
Nem lehet olyat mondani nekem amin feszülnék, mindig keresem a kompromisszumokat és igyekszem lazán kezelni az életet mert máshogy csak megszakadás van belőle.
Privátban mindenkinek reagálok 😉
10#
Ugye tudod hogy az "erre szakosodott oldalak" amiket emlegetsz nem arról szólnak amit a kérdésben kiírtam? 😂
De rendben, leírom. Jobb megtudnod később mintvsoha. Azokon az oldalakon >prostitúció< zajlik.
Semmi érzelem vagy szimpátia nincs a kialakuló "kapcsolatokban".
Én viszont ilyet keresek.
Szívesen.
Amúgy engem érdekelne hogy egy anonim oldal ismerkedés kategóriájában teljesen szofisztikáltan megírt laza kapcsolat kereső kérdésen kik buknak ki? 😀
Ez már a prüdéria olyan foka, hogy ahhoz 100 évet kéne visszautazni egy katolikus lengyel faluba.
Majd te mondod meg nekem ki kell.
Legyen szép napod, és remélem javulni fog a hascsikarásod 😉
Nekem is erre lenne szükségem kérdező, a baj csak az hogy kb másfél órára élek tőled (az is kocsival ami nekem nincs, tömegközelekedéssel mégtöbb), szóval mehh😕
Amúgy többiek akik itt kibuktak, miért baj ha valaki szexkapcsolatot keres? Andrew Tate-en háborodjatok fel, ne ezen.
Az hogy valaki más ilyet csinál, attól még nem lesz oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!