Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Leterhelt srác leterhelt...

Leterhelt srác leterhelt lányt keres laza kapcsolatra?

Figyelt kérdés

Szia!

25 vagyok Budapesten élek, főállásban dolgozok és mellette vegyésztechnikusit csinálok estin.

Finoman szólva kevés a szabadidőm így és nem vállalnék perpill egy teljesértékű komoly kapcsolatot.

Néha egy-egy jó program, aztán átmenni a másikhoz egy érzelmesebb vagy épp vadabb alkalomra jó lenne.

Nyílván passzoljunk valamennyire azért.

Amit kiemelnék, hogy jó pár párkapcsolat után amire a legbüszkébb vagyok az a türelmem 😂

Nem lehet olyat mondani nekem amin feszülnék, mindig keresem a kompromisszumokat és igyekszem lazán kezelni az életet mert máshogy csak megszakadás van belőle.

Privátban mindenkinek reagálok 😉

2023. jan. 5. 15:40
1 2
 1/20 anonim válasza:
Avagy ingyen dugópajtit keresel, aki ugyancsak el van havazva és szívesen játszana veled torpedót, hogy ki, mikor és hol ér rá. Sok szerencsét!
2023. jan. 5. 16:18
 2/20 anonim válasza:
Tesó.. erre van a rosszlányok..
2023. jan. 5. 16:55
 3/20 A kérdező kommentje:
Legyek apád helyett apád hogy elmeséljem mi a rosszlányok és a laza kapcsolat közti különbség?
2023. jan. 5. 17:05
 4/20 anonim válasza:
Az, amit az első is leírt. Ingyenélősködnél.. grat a stílusodhoz
2023. jan. 5. 17:19
 5/20 anonim válasza:
Nem tudom, anyud mesélte, hogy pont a leterheltsége miatt van fenn ezen az oldalon és a kicsi fia is pont ezzel a problémával küzd, de még ehhez is bátortalan, hogy felhívja az egyik kolléganőjét..
2023. jan. 5. 17:20
 6/20 A kérdező kommentje:

Skacok. Ebben semmi "ingyenélősködés" nincs.

Ha kölcsönös alapon két embernek erre van igénye abban mi az élősködés?

Némely házasság egyenlőtlenebb ennél 😂

2023. jan. 5. 17:28
 7/20 A kérdező kommentje:
Amúgy el sehinnétek hány ilyen kapcsolat van amit LÁNYOK kezdeményeznek.
2023. jan. 5. 17:29
 8/20 anonim válasza:
Nekem nagyon szimpatikus a kérdező, majd írok ha lesz több időm
2023. jan. 5. 17:52
 9/20 anonim válasza:
Csóri kérdezőt nagyon elkezdtétek savazni, de én lány vagyok és pont ilyen kapcsolatot keresek. Lehet az ember olyan életszakaszban amikor nem szeretne komoly kapcsolatot, de mégis vágyik egy másik ember közelségére valamilyen szinten. Erre nekem is, meg a kérdezőnek is biztos megvannak a saját okai. Élje mindenki úgy az életét, ahogy szeretné
2023. jan. 5. 21:55
 10/20 anonim válasza:

#9es. Úgy is van, a négy fal között.

Vannak erre szakosodott oldalak, nem itt kell a szennyest kiteregetni.

Mert ez ultra gáz, még ha anonim is.

2023. jan. 5. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!