Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ázsiai fiút keresek komoly...

Ázsiai fiút keresek komoly kapcsolatra...valaki?

Figyelt kérdés

2022. dec. 31. 13:41
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
Én meg csajt
2022. dec. 31. 13:42
 2/30 anonim válasza:

Sárkány centert ajánlom, ott bőséggel találsz majd.

Ott lenni szok kínaembel, ha te veszel tőlük szok nájlonszokni és integetősz cica szobol (bál az eledetileg van japán, de eulópai embel nem tud aszt) onnantól balátaid lesznek és iszmelkedhetsz velük, ha beszéled kínai nyelv jól. Eszetleg fietnámi.

2022. dec. 31. 13:45
 3/30 anonim válasza:
Kicsi a kukijuk
2022. dec. 31. 13:48
 4/30 anonim válasza:
Az nem baj, mert a kérdező meg liliputi.
2022. dec. 31. 13:49
 5/30 anonim válasza:

Szerintem nem leteznek korunkbeli azsiaiak itthon. Kinaira lenne a legtobb eselyed, de eskuszom, azok vagy max 9 evesek, vagy azok 40 feletti szulei. Nekem nem kell azsiai csavo, de elgondolkodtato, vajon hol vannak a 10-40 kozottiek, hmm. Lanyokra ugyanez. Ha latsz is fiatal azsiait, azok altalaban turistak a belvarosban.

Eskuszom neked, eletemben nem lattam meg 15-30 ev kozotti, itthon elo, nem turista azsiait.

2022. dec. 31. 13:56
 6/30 anonim válasza:
Pest közelében láttam fiúkat és lányokat is , csakhàt ekzotikum varázsa , alig fogtok találni szinglit , mert viszik őket mint a cukrot, nem feltètlenül azért, mert jobb, hanem mert ritkaság
2022. dec. 31. 14:05
 7/30 anonim válasza:
5. Dehogyis, egész családok vannak betelepülve ide és vannak kifejezetten olyan sulik, ahova sok vietnami, kínai jár. Például Zuglóban is sokan laknak a kertes ház részen
2022. dec. 31. 14:09
 8/30 Ghgj válasza:

Rasszista vagy

Nem mindegy a bőrszíne? Nem az értékrendje, humora, érdeklődési köre számít? Ázsiai pasi lennék, kerülnélek nagy ívből.

2022. dec. 31. 14:13
 9/30 anonim válasza:

7 Ahol en laktam ezelott, volt 1-2 kinai etterem es egy jatszoter a haz kozvetlen szomszedsagaban, na ott lattam nagyon gyakran a 40-es anyukakat a 6-9 ev koruli kisgyerekekkel.

De barhol kozlekedem, villamoson, plazaban, soha nem latom a tinedzser es felnottkoru kinaiakat😄 Elhiszem, hogy vannak, csak nem tudom, hol bujkalhatnak. Tobb feketet es arabot latok es ismerek, mert ok ismerkednek magyarokkal, lehet a kinaiak egy sokkal zartabb kozosseg es inkabb egymassal lognak a fix helyeiken.

2022. dec. 31. 14:20
 10/30 anonim válasza:
Miért pont Ázsiait? Elég felszínesnek tűnsz.
2022. dec. 31. 14:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!