Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Számotokra mit jelent egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Számotokra mit jelent egy komoly kapcsolat? Nálatok mikor alakult ki a párotokkal? Szerintetek mi a titka egy jól működő kapcsolatnak?

Figyelt kérdés
2022. nov. 27. 08:30
 1/8 anonim ***** válasza:
24%
Szex
2022. nov. 27. 08:31
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bizalom, összhang, jó szex, érzelmi intelligencia, közös célok, azonos életvitel, a kompromisszumra való képesség/hajlandóság.
2022. nov. 27. 08:35
 3/8 anonim ***** válasza:
69%
Részemről nagyon hamar, ő több csalódás miatt nagyon óvatos volt nem hitte hogy vele maradok (én vagyok a nő). Nálunk minden magától jön, nem érzem hogy bármiben kompromisszumot kötöttem volna vagy munkát fektetnék hogy jó legyen minden. Talán mert nagyon hasonlóak vagyunk hasonló életvitellel, mentalitással.
2022. nov. 27. 08:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Én amit megfigyeltem a kapcsolataim során, hogy azzal a fiúval tudtam tartós, komoly kapcsolatot kialakítani, akinek voltak céljai, egy lánnyal komoly szándékai voltak, szóval nem csak ilyen alkalmi barátnőként kezelt, felvállalt, tisztelt stb. Szerintem az fontos, hogy az életről kb hasonlóan gondolkodjatok és az értékek, kinek mi a fontos, ezt minél hamarabb megtudni a másikról. Ha neked pl nagyon fontos h családod legyen majd, de a párodnak a karrier az élete, és gyereket sem szeretne, akkor felesleges azt a 2-6-12 hónapot egymás idejéből elrabolni. Nem tudom,sok mindenen múlik, de én eddig ezt tapasztaltam, hogy ezek mérvadóak egy kapcsolatban.
2022. nov. 27. 09:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Komoly a kapcsolat akkor, ha tudtok és szeretnétek egymással hosszabb távon tervezni, és csak a másik érdekel, nem akarsz mellette félrekacsintgatni. Ha én látom valakiben ezt a potenciális komoly partnert, és tőle is ugyanezt a hozzáállást kapom, akkor pár hónap elég, hogy komolyra forduljon a kapcsolat, ez így volt a férjemmel is.

A jól működő kapcsolatnak vannak alapkövei, mint az őszinteség, bizalom, mindkét fél számára kielégítő szexuális élet, összhang a mindennapokban. Hosszabb távon pedig szükség lesz a közös célokra, jövőképre, hogy passzoljatok értelmileg és érzelmileg is. Na és persze a szeretet, már-már magától értetődő, de nem elhanyagolható alkotóeleme a jó kapcsolatnak.

2022. nov. 27. 10:08
 6/8 anonim ***** válasza:
Amikor nap vegen talalkozol vele es hosszan erosen megolel , ez az a szakasz amikor mar tarskent tekint rad.
2022. nov. 27. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerelem, intimitas, elkotelezodes. Ha valamelyik hianyzik, esetleg tobb is, az ellehetetleniti a hosszutavu kapcsolatot. Azokbol lesz az erdekkapcsolat, egymas mellett eles, de a platoi szerelem is ide tartozik, ott ugye a masik ketto hianyzik. Kilegozhatod, hogy melyik melyik.
2022. nov. 27. 11:49
 8/8 anonim ***** válasza:

Kölcsönös bizalom, kötődés, szeretet.

Szerintem ott alakult ki nálunk, amikor 3-4 hónap után is láttam, hogy nem tágít mellőlem, belefekteti az energiát a kapcsolatunkba

2022. nov. 29. 12:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!