Vannak ebben a kategóriában egyáltalán lányok? 😅
Figyelt kérdés
Csak mert az utóbbi időben kiírt pár db ismerkedős kérdésem után kezd olyan érzésem lenni mint ha a Holt-tengeren próbálnék halászni... 😂2022. dec. 30. 19:04
11/39 anonim válasza:
#9: Pedig én már találkoztam itt normálisabbakkal és nem is volt az olyan régen.
2022. dec. 30. 19:45
12/39 anonim válasza:
#11: Én sem azt írtam, hogy nincsenek, csak azt, hogy kevesen vannak. Az a baj, hogy sokszor csak unatkoznak, vagy tényleg nem akarnak semmit. Pedig mindig igyekeztem normálisan, türelmesen viszonyulni hozzájuk, de semmi sem jött össze. Nyilván nekem is vannak hibáim, én sem vagyok tökéletes, de nincs eredménye az erőfeszítéseimnek, csak a sok feleslegesen lefutott kör.
2022. dec. 30. 19:53
13/39 anonim válasza:
Ha van is, előbb-utóbb ghostingol. Mindjárt hozok egy pohár bort és írok is ki egy választ egy 1+ hónapos kérdéshez, hogy lássa mindenki, mi történt. Tanulságos lesz!
2022. dec. 30. 19:53
14/39 anonim válasza:
vannak, de a legtöbb nem mer kezdeményezni
2022. dec. 30. 19:54
15/39 anonim válasza:
Eddig csak normális kapcsolataim voltak, mert felnőtt módjára állok az emberi kapcsolatokhoz és érdekes, én nem találkoztam itt az általatok leírt szörnyű lányokkal:o
Biztos csak balszerencsétek van vagy minden lány rossz itt és véletlenül sem bennetek van a hiba:(
Ui:
Biztos van köztetek olyan is, aki okés srác meg normális is, nálatok az lehet probléma esetleg, hogy pl sose volt kapcsolatotok, depisek vagytok, nagyon introvertáltak, stb. Ezek nem feltétlen olyan nagy problémák, de ismerkedésnél borzasztóan megfogják nehezíteni a dolgotokat és ne csodálkozzatok rajta, ha ghostolnak miután kiderül milyenek vagytok.
2022. dec. 30. 19:54
16/39 A kérdező kommentje:
#13 Belinkeled?
2022. dec. 30. 19:55
17/39 anonim válasza:
#15: Ahogyan írtam is, nyilván bennem is van hiba. Viszont elég sok furcsa nőbe futottam itt már bele. Az egyikkel átmentünk Messengerre, ő folyamatosan hitegetett, hogy ő is nagyon akar velem találkozni, de mindig volt valamilyen kifogása, hogy éppen miért nem (most a vizsgáira készül, most vizsgázik, most állást keres stb.). Ahelyett, hogy elhajtottam volna a p...ba, elnéztem neki, aztán az lett a vége, hogy eltűnt. Egy másik csajjal szintén megbeszéltük, hogy más platformon folytatjuk, de több azonos nevű lányt találtam. Sejtettem, hogy melyikük lehet az, megkérdeztem itt tőle, hogy az-e, mire azt válaszolta, hogy "igen, mind közül a legszebb ő lesz". Picit beképzelt volt... A harmadikkal sokáig beszélgettünk itt, jó értelemben véve vitatkoztunk, eszmét cseréltünk sok mindenről, nem egyformán láttuk a dolgokat, de tiszteletben tartottuk egymás véleményét, aztán egyik napról a másikra ő is eltűnt. A negyedikkel szintén messengereztünk, ő pl. 30 évesen ott tartott, hogy egy félbehagyott egyetemmel fogalma sem volt, hogy mihez akar kezdeni. Azért ez egy felnőtt embernél nem túl jó pont, de letojtam. Beszélgettünk, bókoltam neki, pedzettem a találkozás lehetőségét, semmit nem hárított, igaz, nem is ígért semmit. Aztán egy idő után rákérdeztem, hogy tart-e valamerre az ismeretségünk, van-e értelme folytatni úgy, hogy ő elkezdett ritkábban és kevesebbet írni. Végül kinyögte, hogy hát neki amúgy alakulóban van egy kapcsolata, de hamarabb ő sem tudott volna szólni, hogy ne fussak le felesleges köröket, ne bókoljak neki. Olyan is volt, akivel szintén Messengerre mentünk át, a képei láttán megdicsértem, hogy szép és csinos, erre semmi. Egy idő után megkérdeztem, hogy mi a baj, erre bunkó stílusban azt válaszolta, hogy örülhetek, hogy nem küldött el melegebb éghajlatra, mi az, hogy én tíz évvel idősebb létemre rámozdulok (amúgy 26 volt a csaj). Én ennél normálisabb nem tudok lenni, tudok köszönni, nem farokképeket küldözgetek, nem teszek szexuális utalásokat, érdeklődő vagyok (nyilván bizonyos határok betartásával), próbálok újabbnál újabb témákat felhozni, elnézem, ha valakinek nincs szociális élete, ha valaki nem tudja, hogy felnőttként mit kezdjen magával stb.
2022. dec. 30. 20:10
18/39 anonim válasza:
Vannak, bár nem túl sokan. Sőt, normálisak is akadnak itt, de én inkább azt vettem észre, hogy akik esetleg ehhez a kategóriához tévednek, azok nem nagyon akarnak ismerkedni, inkább csak beszélgetni, barátkozni szeretnének, és általában azt sem a fiúkkal szokták művelni. Nem egy olyan kérdést láttam már, amikor egy lány írt ki ismerkedős kérdést és nem egy olyan hozzászólás volt a kérdése alatt, amihez nem az lett volna odaírva, hogy "16/L" vagy "18/L". De ez csak az én eddigi észrevételem, mindenesetre igen, akadnak itt normális lányok is.
2022. dec. 30. 20:10
19/39 anonim válasza:
Vannak.
2022. dec. 30. 20:15
20/39 anonim válasza:
korod?
2022. dec. 30. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!