Mit gondoltok erről a karóráról? Milyen kategóriába tartozik egyáltalán? Illetve milyen öltözékhez illik?
Köszi!
És ugyebár ennek az órának 44 x 15 mm a mérete, tehát nem a lehető legnagyobb, de azért a nagyobbak közé tartozik…
Mennyire ciki ez, hogyha nekem kifejezetten vékony a csuklóm?
Ja, én is néztem, hogy fura helyeken vannak a gombok meg korona. Jó tudni, hogy ennek mi a neve.
Hát ezért írtam, hogy érdemes felpróbálni. Önmagában az, hogy 44 mm, nem jelent túl sokat. Nekem is vékony a csuklóm, 44 mm a max, amit még tudok hordani általában, de legalább ilyen fontos a lug-to-lug méret is, az a tok abszolút magasság, a kilogó "fülek" szélei között. Ez se lehet túl nagy, mivel akkor túllóg a csuklódon az óra és kényelmetlen meg ronda. Érdemes felpróbálni, ha nem tudod, mi a te maximális lug-to-lug méreted.
3
Mivel tokfülek gyakorlatilag nincsenek így túllógni nem fog de azért egy masszív vastag óra. Egy vékony testalkatú emberen nevetségesen állna.
Ha szerinted ez alsó kategóriás, akkor egy 40 ezres Seiko5 micsoda? :) Azért nem kell teljesen sznobnak se lenni. Ez a középkategória alja.
8
Belépő kategória. Ez nem sznobság. A karórák bekategorizálását nem vecsési parasztok döntik el(szerencsére). Az higy ez neked már közép vagy felső kategória az a te nyomorod. Egy Dacia Logan sem lesz luxuskategória attól mert neked max arra futja.
#9.
Meg tudnék venni több milliós órákat is, de eldöntöttem, hogy 200,000 forintnál drágább órát nem fogok venni hordásra.
Bizonyos körökben kifejezetten ciki is lenne…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!