2 gyerekes egyedülálló anyukakent van esélyem kifogni egy egyedülálló apukat aki szintén egyedül neveli a gyerekét ?
Egyházi közösségben a legnagyobb az esély - szerintem. Elég sok gyermekszerető- sőt kifejezetten RAJONGÓ(!) férfival találkoztam. (Én gyermektelen maradtam.)
(Mármint hívő, vallásos körökben keresgélj! Lehetőleg káros szenvedélyektől menteset ilyen helyeken találhatsz.)
Nagy Érték, hogy valaki BOCSÁNATOT TUD KÉRNI(!) tőled a hibáiért. Hát ha még változásra is hajlandó az illető...
Milyen történelmi jelentőségű felekezethez tartoztak a felmenőid kérdező?
Mármint úgy értem, hogy szektákba ne tévedj - de a történelmi múltú egyházakat bizonyára Te is ismered Kérdező...
2-es válaszoló voltam.
Én vevő vagyok rá,tudom mivel jár.
24f
Kistestvérét segíthetett felnevelni a 7-es válaszoló. Talán így érti, a "tudom, mivel jár" - szösszenetet.
De vajon a szülei helyett is felkelt éjszaka rendszeresen etetni, pelenkázni a kicsit? Elgondolkodtató.
#8-9 Több évig együtt éltem az unokahúgommal, így todom mivel jár.
Amikor senki sem ért rá, akkor én mindig ott voltam,de úgy általában is ott voltam amikor nem is kellett volna.
Vigyáztam,etettem, játszottam stb..
Ha senki sem tudta akkor el vittem őket az orvoshoz, de anélkül is el vittem.
Akkor még azon is el gondolkoztam hogy ki megyek külföldre au pairnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!