Alakult már itt ki komoly kapcsolat?
Párkapcsolat nekem még itt nem, de baráti kapcsolat igen. Már ha létezik férfi-női barátság. Ráírtam egy kérdés kapcsán, majd legnagyobb meglepetésemre válaszolt. Üzenet üzenetet követett, majd pár hónap elteltével úgy döntöttünk, hogy találkozunk. Az eredeti terv az volt, hogy képcsere nélkül, de én úgy voltam vele, hogy a sajátomat azért elküldöm, hogy ne érje őt nagy meglepetés. Engem különösebben nem érdekelt, hogyan néz ki. Gondoltam beszélgetünk egy órát, olyan rossz nem tud lenni és ennyi. Cserébe ő is küldött fotót és hát... Kb leesett az állam. Fantasztikusan jól nézett ki. Egyből az volt a gondolatom, hogy itt tuti valami átverés lesz. Kíváncsian vártam a találkozót és kiderült, hogy élőben még csinosabb volt, mint képen.
Ennek már 3 éve, azóta is tartjuk heti szinten a kapcsolatot. Jó párszor találkoztunk már azóta és sokszor szerveztünk közös programokat is.
Ezt igazából csak azért írtam le, mert sokszor olvasom, hogy "itt nem lehet ismerkedni, nincs normális nő, stb". Biztosan kell hozzá egy hatalmas adag szerencse is, de meg lehet azért itt (is) ismerkedni fantasztikus emberekkel.
Jó pár évvel ezelőtt, egy lánnyal beszélgettem itt, aztán kiderült hogy egy városban lakunk. Találkoztam is vele párszor és ő nagyon akart volna valami komolyat, én viszont amúgy igazából nem tudtam, de inkább annyira nem akartam komolyabban semmit, max barátkozni, és így egy idő után nagyon nyomult amit én nem bírtam.
Mostanában senkivel nem tart tovább 2-3 üzenetnél a beszélgetés ha egyáltalán beszélek bárkivel itt, szóval nagyon nem is erőltetek semmit. /21F/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!