Jártál már itt eredménnyel? Alakult már innen kapcsolatod? Ebből, a társkeresés topicból.
Figyelt kérdés
Őszintén, én nem keresek társat, csak kíváncsi vagyok mennyire eredményes ez a topic.2022. szept. 20. 10:34
1/11 anonim válasza:
nem
2022. szept. 20. 10:51
2/11 anonim válasza:
Én tegnap előtt húztam meg egy csajt, akit innen ismertem meg pár hete.
2022. szept. 20. 11:07
3/11 anonim válasza:
Volt akivel itt jöttem össze együtt voltunk 2 évig, szóval nem lehetetlen.Igaz, ez már nem most volt és azóta elözönlötték a trollok meg a perverzek
2022. szept. 20. 11:13
4/11 anonim válasza:
#2 Igen persze kisgyerek,jol meghúztad mint a pöcöllöst otthon
2022. szept. 20. 12:55
5/11 anonim válasza:
Nem lehetetlen, de ha létre is jön a két fél között a beszélgetés, max 5%, hogy lesz belőle valami
2022. szept. 20. 13:19
6/11 Anton Chigurh válasza:
Volt, akit ezen az oldalon ismertem meg, és kapcsolat lett a dologból, igaz nem a társkeresés kategóriában találtunk egymásra.
2022. szept. 20. 13:25
7/11 anonim válasza:
Nem a társkeresés kategóriában, de volt.
2022. szept. 20. 18:39
8/11 anonim válasza:
Valami elindult, de nem lett belőle semmi sem.
2022. szept. 20. 18:48
9/11 anonim válasza:
Konkrétan társkeresős rovatban nem szoktam próbálkozni, más kategóriákból beszélgettem nőkkel (meg vélhetően magukat nőnek kiadó trollokkal is). Alakulni nem alakult semmi, vagy tíz évvel ezelőtt még azért olyanok is akadtak itt, akikkel legalább egy találkozóig el lehetett jutni, manapság már semmi sincs. Vagy vissza sem írnak, vagy kiderül, hogy csak udvari bolondot keresnek, vagy egóhercegnők, de a normális hangvételű beszélgetésekből is előszeretettel lépnek le egyik pillanatról a másikra. Úgyhogy most már ott tartok, hogy itt nem is nagyon akarok beszélni senkivel, nincs elpazarolnivaló időm és energiám.
2022. szept. 20. 19:39
10/11 anonim válasza:
Nekem a szexuális szolgáltatásaimat szokták igénybe venni néha a kíváncsibb, kísérletező kedvűbb hölgyek, alakult már innen is.
Csak sok a meleg meg a troll, akiket tiltogatok, mert az egyik nem érti meg, hogy a hetero nem vágyik férfira, nem akarja kipróbálni, nem izgatja még a gondolat sem. A másik meg azt nem hiszi el, hogy ilyen pocsék férfifelhozatal mellett vannak nők, akik inkább biztosra mennek és fontos számukra a diszkréció meg az is, hogy ők alakítsák a történések alakulását.
2022. szept. 21. 03:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!