Belefáradtam a társkeresésbe, mit tehetnék?
1. "Élőben nem tudok ismerkedni."
2. "Nem élek közösségi életet."
3. "nincsenek barátaim sem"
4. "30 évesen nem járok sehova"
5. "Normális vagyok"
6. "Mi van ezzel a világgal?"
7. "Akikkel voltam mind zsákutcák voltak."
8. "Mi bajuk van ezeknek?"
9. "Mitől többek?"
10. "40 évesen sem képesek ráébredni arra hogy valamit rosszul csinálnak."
11. "ez nem önsajnálat"
12. "Mi a helyzet élőben?"
13. "Egyszerűen félek az emberektől, vagy inkább a nőktől"
Haladjunk akkor sorba. Ha már időt pazarlok erre remélem haszna lesz. Kiemeltem 13 részletet a leírásodból, amiből egyszerűen választ lehet találni a problémádra. Nem a megbántásod a cél, előre szólok negatív kritika lesz, ha érzékenyen érint ne olvass tovább.
1, 2, 3, 4, 12, 13 idézet: ki kell alakítanod magadban egy olyan összképet, amivel nem leszel ennyire önbizalomhiányos és félénk, ha 30 évesen vagy 40 nem volt tiszta te hány éves vagy, nem mersz leszólítani egy nőt, mert esetlegesen félsz az elutasítástól, az nem a nők hibája. Sajnos ezt el kell fogadni, a férfinak kell kezdeményezni 90%-ban.
5, 6, 7, 8, 9, 10 idézet: Néha magunkba is kell nézni, ha sokszor egymás után balszerencse ér, esetleges kapcsolatok nem sikerülnek, akkor el kell azon is gondolkodni kivel is lehet a baj. Jelenleg az jött le, hogy te azt hiszed magadról, hogy te vagy a legjobb, semmi baj veled, mindenki más egy sz*r. Ezzel a hozzáállással kilőhetjük a "Normális vagyok, korrekt" kijelentésedet. Nem. Beszélhetünk arról is, hogy mennyire van incel hangsúlya az egész leírásodnak, ezen is kell változtatni, ilyen személyiség nem kell egy nőnek sem.
Valamit, 11-es idézet: De ez bizony önsajnáltatás, a kérdésed lényege a szerencsétlenségeid nélkül is megalakulhatott volna.
Ha végig olvastad, mégegyszer mondom, NEM megbántani szerettelek volna, szimplán kiemeltem a leírásodból azokat a mondataidat, amelyek arra utalnak, hogy mik lehetnek a problémák. Nem ismerlek, nem tudom ki vagy, milyen vagy, kérdeztél mit kéne változtatni, véleményt kaptál az alapján amit te mondtál el.
Vannak öngerjesztő dolgok. Pl van egy ismerősöm aki folyton arra panaszkodik hogy mennyire anyagiasak a nők és hogy miért ilyen buta minden nő, hogy nem lehet értelmesen beszélgetni azzal aki legalább néz is ki valahogy. Ő viszont folyamatosan az egzisztenciájával kérkedik, hogy mekkora háza van, két kocsija, mindenféle ajándékot ad a randikon és közönséges nőket szólít le/hív el.. szóval alapból azokat vonzza akik erre buknak.
Szerintem ezen elgondolkodhatnál te is, kérdező.
Személyes példámmal élve, én akkor találtam meg a párom amikor nem kerestem, nem akartam ismerkedni.
"viszont ők megtehetik, hogy a tökéletesre várjanak"
Miért tehetik meg? Mitől többek ök mint bárki más?
Én is megtehetem, de én nem várok, keresem. Nem találom mert mindenki egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!