Van olyan társkereső ahol az emberek valóban komoly kapcsolatot keresnek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy olyan nem lesz ahol száz százalékig mindenki azt keres, és mindenhol van legalább néhány ember más céllal. Eddig úgy tapasztaltam az első találkozás az még egészen hozza ezt, viszont ott kevés az ember.2022. dec. 5. 22:21
31/33 anonim válasza:
30-as nagyon jól mondja. Megtoldanám még annyival hogy a sunák is pontosan tudják mi vár rájuk, de valamiért ELVÁRJÁK az álltatást.
Szeretnek áldozati szerepben feltűnni. Ja, és a harmadikkal szerintem túloztál (ha 20 év felettiekre gondolsz, vagy nem szénbányász adottságokkal rendelkeznek)
2022. dec. 11. 18:06
32/33 anonim válasza:
Amikor éjszaka megindulok vadászni élőben, van hogy 2 csaj is összejön egyszerre, míg társkeresőn sosincs találat.
2022. dec. 12. 14:20
33/33 anonim válasza:
Az is egyénfüggő.. most volt céges buli 5 csajt fűztem egyikse jött be.. élőben sem megy mert egy szardarab vagyok xd
2022. dec. 12. 15:09
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!