Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Már vagy lassan kb 2 éve...

Már vagy lassan kb 2 éve elkezdtem társkeresőkre regisztrálni. Badoo, tinder. De egyszerűen tiszta szédültek ezek a mai fiatalok. 18 éves mozgássérült fiú vagyok. Nincs esetleg kimondottan beteg embereknek 18 éveseknek társkereső?

Figyelt kérdés
2022. dec. 4. 12:22
1 2 3
 11/21 anonim válasza:
Nemtom holkéne még próbálni
2022. dec. 5. 11:13
 12/21 anonim válasza:
Soha ne add fel! Nagyon sok teljesen egészséges barátom is van akik sokáig nem találtak senkit. De egyszer sikerül! Kitartás!
2022. dec. 6. 09:35
 13/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a szép szavakat! Megfogadom, nem adom fel!🙂
2022. dec. 6. 10:03
 14/21 anonim válasza:
Hát kérdező nagyon sajnálom hogy te sem találsz magadnak nőt ahogyan én sem. Nekem csak annyi testi problémám van hogy alacsonyabb vagyojk az átlagnál és egy kicsit kancsal. Na ha már én nem kellek egy nőnek akkor még akiknek én nálam is hátrányosabb a helyzetük... Mégegyszer nagyon sajnállak kérdező. Én 15 éves korom óta lassan 8 éve próbálok csajozni. Kezdtem élőben aztán jött a Facebook, messenger és instagram és 2 éve a társkereső oldalak de semmi. Match az van de kommunikáció meg találkozó alig. Ahogyan az egyik előttem kommentelő válaszadó leírta a lényeget hogy a nőknek a tökéletesen kinéző és esetlegesen pénzes hapsi kell az átlagos vagy az átlag alatti meg megy a kukába. Ilyen világot élünk! Köszönjük neked internet és média hogy az emberek agyát sikeresen átmostad negatív irányba! Üdv 2022-ben mindenkinek lassan 2023-ban!
2022. dec. 6. 16:07
 15/21 A kérdező kommentje:
Teljesen egyet értek veled!
2022. dec. 6. 16:09
 16/21 anonim válasza:
Az a baj kérdező ha ezt leírjuk vagy kimondjuk akkor jön a sok megsértődött női válaszoló hogy jaj nőgyűlölőek vagyunk meg nem így van és hazudunk. Szerintem annyira nagyon nem hazudhatunk! Tessék csak megnézni milyen pasiknak vannak barátnői és azok milyenek!
2022. dec. 6. 16:20
 17/21 anonim válasza:
Fogyatekos tarskereso kulon van elfogadobbak ott a nok
2022. dec. 20. 17:43
 18/21 A kérdező kommentje:
Hát igen ezért kérdeztem. De az az igazság itt már minden a pénzről szól. Minden társkereső oldal fizetős. Számomra felháborító.
2022. dec. 21. 07:24
 19/21 anonim válasza:
Kérdező igazad van. Elanyagiasodott a világunk. Minden a pénzről szól és mindenki a legtöbbet akarja belőle. A házasságban is a legtöbb megcsalás a pénz miatt van a külső csak a 2. helyen áll!
2022. dec. 21. 14:32
 20/21 A kérdező kommentje:
19 hozzászóló: Teljesen egyetértek
2022. dec. 21. 17:07
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!