Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért vagy egy-éjszakás...

Miért vagy egy-éjszakás kalandot akarnak a pasik vagy már az első randin bejelentik, hogy nekik baba potyogtatónak kellenék?

Figyelt kérdés

20-as éveimben járó lány vagyok, de a randizás világa elég nehéz. Eleve találkozni sem egyszerű kb senkivel. Azt ha mégis eljutunk az első randiig. Akkor derül ki, hogy csak egy kalandra kellenék.

Vagy a másik véglet, hogy rögtön hozzám jönne és már jöhetne a gyerek is.

Én meg még mindezek előtt szeretném megismerni úgy igazán a srácot és szeretném ha ő is megismerne engem.

Szeretnék szerelmes lenni...nem beleugrani rögtön semmibe.

Úgy el vagyok keseredve XD ...

2022. dec. 3. 23:36
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim válasza:

Amúgy meg ott vannak azok a nők akik hajtják a szerelmet. Arra várnak ,hogy mint valami tündérmesébe jöjjön a herceg akibe beleesnek mint vak ló a szakadékba és hűű meg happyend. Aztán ha ez nem következik be 35 éves koruk előtt akkor lesznek nagyon frusztráltak és mennek bele valami hülyeségbe csak, hogy legyen még biológiai esély családra. Ehhez még hozzájön a karrierista szabad világi szellem és kész is a mai tökéletes nő a szennylapok szerint.

Lehet, hogy érdemes lenne csak nyitott szemmel járni és nem instant banolni az egyszerűbb “bepróbálkozásokat”.

2022. dec. 9. 06:39
 42/53 anonim válasza:
A nőknek sose semmi se jó!
2022. dec. 10. 04:46
 43/53 anonim válasza:

Már bocsánat kérdező,de ha szerelmet és szeretetet akarsz,ahogy irtad is,akkor miért nem jó az a pasi azzal az opcióval hogy gyereket akar tőled?

Mindkettőt megkapnád,szeretetet,biztonságot,idővel szerelmet is,csak idők kérdése.

Nekem inkább úgy tűnik,hogy te ccsak válogatsz a jöttmentek között.

Nem vagy ezek szerint egy bányarém,szóval megteheted hogy válogass.

Nekem ez jön le.

Másik dolog hogy nem értem,Miért akarsz te szerelmes lenni?

Hiszen az olyan rövid lefolyású dolog könyörgöm.És felszines élmény,ami úgyis gyorsan elmúlik.Könnyen jön,könnyen megy.

Csak hormonok reakciója a fejedben.Kvázi mintha drogoznál.

Magyarán szólva.

Te nem akarsz sem elköteleződni,sem szexelni,csupán kéreted magad és élményekre vágysz,mind ezt azzal a megfontolással hogy "Keresem az igazit"

2022. dec. 14. 23:58
 44/53 A kérdező kommentje:

Szuper, hogy más eldönti én mit akarok XD

Pedig ebből az jön le, hogy a másik fél csak a női voltom miatt ki akar használni, amúgy, hogy ki vagyok és hogy ő ki az mellékes.

Nem állatok vagyunk, hogy potyogjon az ivadék, mert bakzó időszak van...

Ahoz meg, hogy bárkitől is gyereket akarjon egy nő, nagyon szeretni kell a másikat. Amit leírtál az eléggé a kényszerházasságot írta le. Azért nekem nem kell senki. És sok női társam van aki szintén ilyen cipőben jár mint én.

Leginkább panaszkodni írtam ide, mert a szeretteimet nem fárasztom azzal, milyen selejt pasikkal találkozom randikon. Akik meg bizonyára azt hiszik minden rendben van velük. Én meg remélem, hogy nem a külső számít, de mikor fogatlan, hazudik a koráról, koszos a ruhája, végig csak magáról beszél (és még unalmasan is!) és ezeknek tetejében még szerencsétlen is. Na azokból már nagyon elegem van. Volt olyan is, aki 17 volt, és azt mondta 20, persze csak a második randin mondta. Azért gyerekkel nem kezdek! Volt olyan, aki azt mondta 29 és a fotóin egy fiatal csávó volt, majd élőben kiderült félig kopasz, egyértélműen idősebb és ami ször a fején volt, az mind ősz volt. Volt olyan, aki konkrétan bolond volt, orvoshoz járt meg gyógyszert szed...

Én próbálkozom, hogy nem csak neten ismerkedni, de azokról is olyan durva red flagek derülnek ki, hogy csak nézek. Volt egy srác, aki első randin el akart vinni egy elhagyatott szanatóriumba...aki azt akarta, hogy fizessem én a kávéját, csináljunk gyereket, csak szex...És ezek mind első randin!

Most már kicsit sok...

Igen, egy kedves, vicces, talpraesett férfi kéne nekem csak.

2022. dec. 18. 03:17
 45/53 anonim válasza:

Egyszerű. Vannak akik bevonzzák a szemetet, na te pont ilyen vagy.

Mit tudsz tenni? Elengeded a sztorit és nem foglalkozol a témával. Tanulsz, dolgozol, élsz aztán vagy jön vagy nem. Később is ott lesz a pánik gomb végszükség esetére nem kell aggódni. Szívesen.

2022. dec. 18. 07:11
 46/53 A kérdező kommentje:

Ez most nagyon lelombozott...

Talpraesett rendes srácoknak akarok tetszeni...

2022. dec. 18. 12:14
 47/53 anonim válasza:
Nem ez volt a célom de most minek szépíteni?:)
2022. dec. 18. 12:21
 48/53 anonim válasza:
Ahogy már írták van olyan tömegével, de te sem veszed észre azokat.
2022. dec. 18. 20:01
 49/53 anonim válasza:

Pedig nem úgy értettem hogy a személyiség nem lenne fontos a dologban.

Uff..na jó

Figyelj,ha már randizgatsz Xy oldalakon meg Tinder stb nem tudom mit használsz,akkor számíts rá h fogatlan lesz,koszos lesz,fiatal lesz.stb.Mert az emberek hazudnak egymásnak.Főleg ilyen oldalakon.

Még alapból is...

Ha "normális"pasit akarsz,akkor a közértben kell keresgélni.Nem tudom,munkahelyen,hobbi csoportokban,egyetemeken stb.Ilyeneken.Interneten mindenki a jobbik énjét mutogatja.

Rövid dologra jó lehet de többre nem.

Másik meg ami lejött,hogy ne ítéljünk már ennyire a borító alapján.Lehet fogatlan, és?

Lehet munka szkafanderben jár, és?

Most le esne a korona a fejecskédről hogy egy ilyen mellett sétállsz az utcán?

Ismerd meg jobban,adj neki időt.Lehet hogy egy pár "normális"pasit már elszalasztottal így.

2022. dec. 18. 22:58
 50/53 anonim válasza:

ha nem lenne párom, és nem lennék 45, vagy nem zavarna téged, hogy annyi vagyok, még érdekelne is randi.

csak nekem meg randizni nincsen szükségem.

2022. dec. 19. 00:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!