Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért vagy egy-éjszakás...

Miért vagy egy-éjszakás kalandot akarnak a pasik vagy már az első randin bejelentik, hogy nekik baba potyogtatónak kellenék?

Figyelt kérdés

20-as éveimben járó lány vagyok, de a randizás világa elég nehéz. Eleve találkozni sem egyszerű kb senkivel. Azt ha mégis eljutunk az első randiig. Akkor derül ki, hogy csak egy kalandra kellenék.

Vagy a másik véglet, hogy rögtön hozzám jönne és már jöhetne a gyerek is.

Én meg még mindezek előtt szeretném megismerni úgy igazán a srácot és szeretném ha ő is megismerne engem.

Szeretnék szerelmes lenni...nem beleugrani rögtön semmibe.

Úgy el vagyok keseredve XD ...

2022. dec. 3. 23:36
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim válasza:
Kihagytad a listából a harmadik opciót, hogy unalmas. Engem ezzel szoktak lerázni. :D
2022. dec. 4. 10:32
 22/53 A kérdező kommentje:

Azért, az nagyon bántó mikor belőlem kb egy pót anyukát akarnak maguknak vagy egy inkubátort...

És nagyon szeretni kell a másikat, hogy nőként akad az ő gyerekét.

A pasik nagy része, meg azt hiszi, hogy első randin mindjárt tőle akarok gyereket...

2022. dec. 4. 11:25
 23/53 anonim válasza:
Többéjszakás kaland is érdekelne.
2022. dec. 4. 11:31
 24/53 A kérdező kommentje:

Szerintem az "unalmas" embernél inkább az a baj, hogy nem illek vele össze és nekem ezért unalmas, de olyankor mondja a másik is, hogy neki is unlamas vagyok XD

Ilyen oda-visszának érződik a rezgés közöttünk, ha jó azt mindketten érezzük, ha nem, azt is.

Az unalmas randik csak azért szomorítanak el, mert ott tényleg "csak" annyi a hiba, hogy nincs közöttünk kémia...ami szomorú

2022. dec. 4. 11:42
 25/53 anonim válasza:
Talán eddig Te sem igazán tudtad milyen pasira vágysz-de az írásaidat olvasva lassan kezd körvonalazódni:Legyen meg a 'kémia',a kölcsönös vonzalom-de ne akarjon lefektetni és ne akarjon gyereket.Ne legyen unalmas-vagyis már az első alkalommal rukkoljon elő azzal milyen ügyes BMX akrobata-jelzem:ez oda -vissza működik,ha izgalmas fiút akarsz,neked is annak kell lenned.Persze legyen sármos,aranyos,jóképű,akit szívesen bemutatsz a barátnőidnek.Legyen állása,pénze-ha nem is gazdag,de moziba el tudjon vinni.Nem árt egy autó sem,izgalmasabb az élet ha el tudtok menni kirándulni.Hirtelen ennyi,ha ezt előadod a következő randin,máris van témátok...
2022. dec. 4. 13:00
 26/53 A kérdező kommentje:

Téma az mindig van, és egyáltalán nem akarok extrém pasit, kedveset akarok. Akivel együtt fejlődünk.

A második mondatod után csak Te írtad ki magadból a sérelmeidet.

Nem kell lenézni a másikat, mert a Te fejedben egy felszínes csajszi képe rajzolódik ki.

2022. dec. 4. 14:32
 27/53 anonim válasza:

Nekem egyéb szimpatikusnak tűnsz, de én jelenleg kint vagyok németben, és ez még egy évig így lesz. (Kiküldetés.)

Tapasztalataim szerint senki nem akar így ismerkedni. :D

2022. dec. 4. 14:40
 28/53 anonim válasza:

Képzeld el hogy a következővel áll elő valaki:

"Figyi én nem egy éjszakás kapcsolatot keresek meg nem is akarok most rögtön gyereket, de ha jössz lejövök valakivel akkor azért olyan hetente egyszer vagy kétszer mégiscsak szeretnék dugni IS."

(Hangsúlyozná, hogy IS, értsd nem csak azért keres csajt.)

Tudod mi lenne? Elküldenéd a pics...ába, nem?

2022. dec. 4. 15:09
 29/53 anonim válasza:
Az "vagy idős férfiak érdeklődnek" kategóriát kihagytad! 🙂
2022. dec. 4. 15:43
 30/53 A kérdező kommentje:

28-as

Nem, de mivel úgy fogalmaztál mint egy bunkó, ezért persze, hogy nem szeretnék többet veled találkozni...

Ha viszont ezt szépen, kedvesen adod elő, akkor igen. Szeretnék.

2022. dec. 4. 16:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!