Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért vagy egy-éjszakás...

Miért vagy egy-éjszakás kalandot akarnak a pasik vagy már az első randin bejelentik, hogy nekik baba potyogtatónak kellenék?

Figyelt kérdés

20-as éveimben járó lány vagyok, de a randizás világa elég nehéz. Eleve találkozni sem egyszerű kb senkivel. Azt ha mégis eljutunk az első randiig. Akkor derül ki, hogy csak egy kalandra kellenék.

Vagy a másik véglet, hogy rögtön hozzám jönne és már jöhetne a gyerek is.

Én meg még mindezek előtt szeretném megismerni úgy igazán a srácot és szeretném ha ő is megismerne engem.

Szeretnék szerelmes lenni...nem beleugrani rögtön semmibe.

Úgy el vagyok keseredve XD ...

2022. dec. 3. 23:36
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim válasza:

[link]

8p:03s ennyi az egész

Ha nem vagy azonnal szimpatikus fejre is állhatsz. Ne nézz ki szarul és akkor sokkal nagyobb esélyekkel indulsz :D Üdv a való világban aki még álmodozna.

2022. dec. 4. 20:08
 32/53 anonim válasza:
Nem olvastam el a hozzászólásokat, nem is érdekelnek, biztos csak szétszedni vannak itt: én vagyok a főnyereményed, akit megüthetnél! Se egyéjszakásra nem megyek (nem is volt soha, csak hosszabb kapcsolatom), se gyereket nem szeretnék, sem most, sem később. Mire hívhatlak meg? (30 - ez nem a szolgáltatóm és nem is a farokméretem.)
2022. dec. 4. 20:29
 33/53 anonim válasza:
Talán az IQ-d? ;)
2022. dec. 4. 21:10
 34/53 anonim válasza:
32-Pedig érdemes elolvasni a kommenteket,válaszokat...Kiderült volna,a kérdező nem mondott olyat hogy nem akar gyereket-az nem tetszik neki ha valaki az első találkán előhozakodik vele.Honnan tudhatná egy fiatal csaj mit fog gondolni a gyerekkérdésről 2,vagy 5 év múlva?Miért állna össze egy olyan fickóval akivel esélye sincs családot alapítani?
2022. dec. 4. 22:12
 35/53 anonim válasza:

Ahh nekem általában vagy ilyen álomkinézetű,sportos, de nagyképű és önképtelen vagy... tenyleg picit átlag alatti, sportot hanyagoló, de amugy jofej sracokhoz van szerencsem. Marmint kéne egy aranykozeput,aki nem siettet és őszinte.🥲 Sracok, legyszi ne lefele huzzuk mar egymast.

De ez egy a millióból draga, soksikert<3

20/L

2022. dec. 4. 22:59
 36/53 anonim válasza:
Én iszonyat megismerkednék a kérdezővel! 30 vagyok, kizárólag őszinte szereteten alapuló kapcsolatot keresek.
2022. dec. 4. 23:39
 37/53 anonim válasza:
Én pont a nőknél tapasztalom ezt, amire kiírtad a kérdést :D
2022. dec. 5. 11:26
 38/53 anonim válasza:
Olyan szintű rosszindulat van a világba, akár ha anyagiakról vagy emberi kapcsolatokról van szó. Amit egy vulkánkitöréshez vagy cunamihoz lehetne hasonlítani. De az ördögi természete miatt inkább a vulkán lesz ez....az embereket már az sem izgatja, hogy a nagy vagányságuk nem üti meg a 18 év körüli színtet se, a legrosszabb kamaszgyerekekhez lehetne hasonlítani.
2022. dec. 6. 22:45
 39/53 anonim válasza:

Az már szinte közismert tévhit, hogy minden pasi csak szexet akar abból is max egyet és senki de senki de senki mást, nemigaz? De ha mást mond, akkor azt is csak azért mondja, hogy nehogy azt hidd, hogy ő nem csak szexet, abból is csak egyet mégpedig azonnal akar, és hát nyilván hazudik.

És nyilván az is hazudik aki azt mondja, hogy egyből lehetne gyerek, mert az is szexet akar, hiszen az úgy szükséges feltétele a szexnej, úgyhogy vagy azért mondja, hogy elhitesse veled, hogy nem csak egyszer akar és nem csak szexet, de persze ezt is nyilván csak azért mondja, hogy ne küld el a francba azonnal.

Na sikeresen összegeztem a "problémádat"?

Akkor komolyra. Régebben randiztam interneten megismert lányokkal. Nem szabad egy vakrandihoz úgy állni hozzá, hogy "most talán megtalálom az igazit".

Ne azért találkozz egy-egy emberrel, mert kapcsolatot akarsz VELE. Az ismerkedés ISMERKEDÉS legyen. Ne görcsölj, hogy azonnal a herceget várod a fehér lovon. Csak ismerkedni akarj, hogy legyen esélye másoknak is ismerni téged és hogy legyen miből válogatni (mindkettőtöknek).

2022. dec. 7. 10:03
 40/53 A kérdező kommentje:

De! Az igazit keresem. Semmi baj nincs azzal, ha tudjuk mit akarunk.

Ha valaki 1 éjszakás kalandot akar, oké, de nem velem, mert én nem ilyen vagyok.

Valaki 30 perc beszélgetés után gyerek akar mástól, rendben, de ne velem akarja.

Én a szerelmet keresem és a szeretetet. Mikor randizni megyek, akkor nem az a cél, hogy bővítsem a társasági körömet, szerelmet keresek. Ha a másik nem ezt akarja, az az ő baja. Majd találok olyat, aki igen.

És ezt mondom úgy, hogy elég sok első randin voltam. Akivel meg többször is találkoztam, arról pár randi után kiderült, hogy bunkó...

Nem tudom miért engem kell minősíteni, mikor nem ismerjük egymást.

A kérdésemmel csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy jó lenne ha nem csak biológiai szempontból néznénk a másikra, hanem mint lelki társ.

2022. dec. 8. 23:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!