Miért vagy egy-éjszakás kalandot akarnak a pasik vagy
már az első randin bejelentik, hogy nekik baba
potyogtatónak kellenék?
Figyelt kérdés
20-as éveimben járó lány vagyok, de a randizás világa elég nehéz. Eleve találkozni sem egyszerű kb senkivel. Azt ha mégis eljutunk az első randiig. Akkor derül ki, hogy csak egy kalandra kellenék.
Vagy a másik véglet, hogy rögtön hozzám jönne és már jöhetne a gyerek is.
Én meg még mindezek előtt szeretném megismerni úgy igazán a srácot és szeretném ha ő is megismerne engem.
Szeretnék szerelmes lenni...nem beleugrani rögtön semmibe.
Mert mégis a probléma evvel a kifejezéssel? Erről te már meg tudsz ítélni valakit, hogy mennyire értelmes? Érdekes tehetséged lehet... De sajnos ez az igazság, van egy két hasonló egyén akire az említett jelző igaz. Ők elsősorban a CSOK-ra meg a babaváró hitelre pályáznak.
2022. dec. 4. 02:22
12/53 anonim válasza:
10-es, pont a nemnormálisak húzzák ki.
De ha szerinted normális, hogy már az első randin ellesztenék, akkor gratulálok.
2022. dec. 4. 02:30
13/53 anonim válasza:
Sajnos valóban ez van, kérdező. Néha azért lehet találni kivételt, ne add fel. Úgyis fiatal vagy még.
2022. dec. 4. 02:31
14/53 anonim válasza:
Elvégre egyik se kapcsolatot keres, hisz az egyik kalandot, a másik gyereket akar.
Én is "normális tempóban" szeretném ha lesz, de egyelőre azt kéne kitalálnom, hogy hol keressem. 20f
2022. dec. 4. 03:05
15/53 anonim válasza:
A nők valahogy mindig a gyökér csávokat választják ki párnak maguknak, mert a szólid értelmes emberek (mint én) tudjuk, hogy "unalmasak" vagyunk nekik, mert nem játszuk az eszünket, hogy mekkora királyság van, ezért már első körben kizárnak, ja meg csak a külső lényeg...
2022. dec. 4. 06:21
16/53 anonim válasza:
Azert mert egyik se a szerelemert akar nőt hanem azért mert már alapból van egy miertje
2022. dec. 4. 06:49
17/53 anonim válasza:
#17 vagy a szex vagy a gyerek higy felvehessen tamogatasokat, vagy vagy azert hogy ne egyedül fizesse a lakasát vagy azért hogy csak legyen vele egy nő... mindnig van egy ok amiért most rogton akarki is jo......nem azért mert szerelmet akarnak
2022. dec. 4. 06:51
18/53 anonim válasza:
Mi a baj a szexel? 20éves vagy.
2022. dec. 4. 08:00
19/53 anonim válasza:
Biztos nem csak ez a két véglet van...csak eddig nem volt szerencséd.
2022. dec. 4. 08:36
20/53 anonim válasza:
Próbálj olyanokkal is ismerkedni, akit eddig valami más okból (nem pedig a tű említett 2 okból), eddig levegőnek néztél.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!