Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok, valaki szívesen...

Lányok, valaki szívesen ismerkedne ilyen értékrendű fiúval? 21/F

Figyelt kérdés

21 éves vagyok, nem drogozom, nem iszom alkoholt és nem is dohányzom. Nem vagyok híve az ilyen pillanatnyi élvezetet nyújtó dolgoknak, olyan dolgot szeretek bevinni a testembe, aminek hosszútávú előnye is van. Igyekszem egészségesen étkezni, sportolni, kondiba járok jó ideje kisebb nagyobb kihagyásokkal, illetve most fogok elkezdeni boxolni is.

Természetesen nem vetem meg azt, ha valaki például mértékkel alkalmanként fogyaszt alkoholt, én ezt azért nem teszem alkalmakkor sem, mert nem tudja tolerálni a szervezetem.

Nem szeretem a hedonista életmódot, célokkal szeretek élni. Szeretnék majd saját családot, jelenleg azon dolgozom, hogy minden anyagi feltételt előteremtsek mire eljutok valakivel a családalapításig.

Szeretek könyveket olvasni, érdekel a gazdaság, sokat foglalkozom is a témával. Éppen ezért gazdaságilag jobboldali eszméket vallok, a szabad piacot preferálom.

Attól függetlenül persze, hogy vannak céljaim, a kikapcsolódást és a szórakozást is fontosnak tartom, csak számomra nem az ilyen ivós bulik jelentik ezt.

Szeretem a természetet, érdekel az urbexelés (elhagyatott helyek, épületek felfedezése), szeretem a hosszú sétákat, és igazából minden hasonló dolgot, szeretem élvezni az egyszerűbb dolgokat is az életben.

És hogy ne csak dícsérjem magam, az egyik legfontosabb dolog, amiben fejlesztenem kell magamat, az az emberekkel való kommunikáció, mert eléggé introvertált vagyok és nem megy mindig természetesen a részemről néhány része. :D

2022. dec. 1. 23:53
1 2
 11/15 anonim válasza:

Kedves kérdező, le a kalappal, valamit nagyon ügyesen csinálhattál, ha tegnap óta már legalább 5 lány is jelentkezett nálad itt a kérdésed alatt, legalábbis én ennyit véltem felfedezni. :D

Megmondom őszintén, kicsit el vagyok keseredve, látván azt, hogy neked mekkora szerencséd van eddig, valamint azért is, mert a mai napon már olvastam biszexuális és leszbikus beállítottságú embertől egyaránt ismerkedős kérdést, és azok alatt is többen jelentkeztek.

Én tegnap óta már 2 kérdést írtam ki ismerkedés témakörben, és jószerivel eddig szinte senki sem jelentkezett. :(

Nem szeretném magam promózni egy másik felhasználó kérdése alatt, de muszáj most az egyszer kivételt tennem, úgyhogy belinkelem mindkét kérdésemet, hátha esetleg valaki észreveszi, mert nagy általánosságban rám is jellemző a kérdezőnek néhány tulajdonsága és tényleg nem tudom, hogy mi lehet az ok, hogy nem jutok el az emberekhez. :D

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1203..

https://www.gyakorikerdesek.hu/ismerkedes__tarskereses__1203..

2022. dec. 2. 21:42
 12/15 A kérdező kommentje:
Látod 7-es, nem én voltam az, szerintem ennek a 11es válaszolónak a kérdéseit láttad. Viszont sajnos reportolom, teljesen irrelevánsan ír ide, szóval nem hiszem, hogy sokáig lesz itt a válasza. Nem is értem minek promózza itt magát amikor egymás alatt volt a kérdésünk 😄
2022. dec. 2. 21:55
 13/15 anonim válasza:

Én egy szóval nem írtam sem a könyvekről, sem a hedonizmusról, egyébként kevés esélyt látok rá, hogy ezért törölni fogják a hozzászólásomat, de majd kiderül. :D

#11 voltam.

2022. dec. 2. 22:03
 14/15 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de nem tudom kire gondolhatott :D
2022. dec. 2. 22:05
 15/15 anonim válasza:
szia! merre felé laksz?
2022. dec. 4. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!