Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Volna kedve valakinek ismerked...

Volna kedve valakinek ismerkedni egy 31 éves, kedves, aranyos, normális értékrendű, Hajdú-Bihar megyében élő jófiúval?

Figyelt kérdés

Igazából nemrég tudtam meg, hogy sokak számára bevett szokás itt ismerkedni, így gondoltam teszek egy próbát. Itt legalább nem kell fizetni 2 ezer forintot, csakhogy ráírhass valakire. :/

Magamról: Végtelenül kedves, aranyos, önzetlen, jólelkű, megértő fiú vagyok, aki szívből tud szeretni. A bulizás messze áll tőlem. Inkább a barátaimmal lógok együtt, vagy otthon kuckózok be szabadidőmben. Nagyon szeretek főzni, animéket nézni, mangákat olvasni (Japán rajongó vagyok :3 ), sorozatokat nézni, videójátékozni, olvasni, úszni, biciklizni, és utazgatni/kirándulni. Ja igen, és rajongok a macskákért, meg igazából minden állatot szeretek. =(^.^)=

Nem vagyok magas (169 cm), izmos, macsó rosszfiú, így akinek ez jön be, azt el kell keserítenem. Igazából jóval fiatalabbnak is nézek ki a koromhoz képest. Mentes vagyok minden káros szenvedélytől. A cigit ki se próbáltam soha. E mellett végtelenül pozitív személyiség vagyok, aki még káromkodni is csak szökő évente egyszer szokott. :D

Olyan 20 és 35 közötti lányokkal ismerkednék, és Hajdú-Bihar megyei vagyok ugyan, de szívesen ismerkedek bárhonnan az országban. Igazából bízom benne, hogy akad olyan lány, aki nem csak barátként tud egy ilyen fiúra gondolni, mert lánybarátokból már annyi van nekem, mint égen a csillag. ^^"

Akinek felkeltettem az érdeklődését, írjon nyugodtan. ^_^

2022. márc. 7. 10:53
1 2
 1/18 anonim válasza:
Ez a leírás túl magas labda az itteni rezidens trolloknak, de hajrá! :)
2022. márc. 7. 12:27
 2/18 anonim válasza:
31 évesen te fiú vagy?:D
2022. márc. 7. 13:41
 3/18 anonim válasza:

Ha normális világban élnénk, normális nőkkel, akkor egy ilyen férfiért tolonganiuk kéne a nőknek!

Remélem, azért sikeres lesz! Sok szerencsét kívánok!

2022. márc. 7. 15:48
 4/18 anonim válasza:

Bocsi, nincsen!

31 évesen inkább férfi, nem fiú!

2022. márc. 7. 18:27
 5/18 NTBS válasza:
Sok sikert kívánok! Nem lesz könnyű dolgod, de ne add fel.
2022. márc. 7. 21:22
 6/18 anonim válasza:
Nekem szimpatikus vagy, szerintem lesz lány aki szintén így gondolja majd. Sok sikert :)
2022. márc. 7. 23:48
 7/18 anonim válasza:
Lehetsz a barátnőm 😍
2022. márc. 7. 23:59
 8/18 anonim válasza:

Jah a rezidens orkokat nem lehet megkerülni.

Szintén keresek hasonló paraméterekkel.

33f

Debrecen

2022. márc. 8. 09:15
 9/18 anonim válasza:
Én igen 19/L
2022. márc. 9. 18:00
 10/18 anonim válasza:
Fiú? 31 évesen? Te nem jó fiú vagy, hanem egy gyerek.
2022. márc. 30. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!