Volna kedve valakinek ismerkedni egy 31 éves, kedves, aranyos, normális értékrendű, Hajdú-Bihar megyében élő jófiúval?
Igazából nemrég tudtam meg, hogy sokak számára bevett szokás itt ismerkedni, így gondoltam teszek egy próbát. Itt legalább nem kell fizetni 2 ezer forintot, csakhogy ráírhass valakire. :/
Magamról: Végtelenül kedves, aranyos, önzetlen, jólelkű, megértő fiú vagyok, aki szívből tud szeretni. A bulizás messze áll tőlem. Inkább a barátaimmal lógok együtt, vagy otthon kuckózok be szabadidőmben. Nagyon szeretek főzni, animéket nézni, mangákat olvasni (Japán rajongó vagyok :3 ), sorozatokat nézni, videójátékozni, olvasni, úszni, biciklizni, és utazgatni/kirándulni. Ja igen, és rajongok a macskákért, meg igazából minden állatot szeretek. =(^.^)=
Nem vagyok magas (169 cm), izmos, macsó rosszfiú, így akinek ez jön be, azt el kell keserítenem. Igazából jóval fiatalabbnak is nézek ki a koromhoz képest. Mentes vagyok minden káros szenvedélytől. A cigit ki se próbáltam soha. E mellett végtelenül pozitív személyiség vagyok, aki még káromkodni is csak szökő évente egyszer szokott. :D
Olyan 20 és 35 közötti lányokkal ismerkednék, és Hajdú-Bihar megyei vagyok ugyan, de szívesen ismerkedek bárhonnan az országban. Igazából bízom benne, hogy akad olyan lány, aki nem csak barátként tud egy ilyen fiúra gondolni, mert lánybarátokból már annyi van nekem, mint égen a csillag. ^^"
Akinek felkeltettem az érdeklődését, írjon nyugodtan. ^_^
Azoknak akiket ennyire triggerel ez a fiú dolog:
Az a kifejezés, hogy "jófiú" nem az életkorra vonatkozik, hanem egy szlenges megnevezése annak, hogy valaki rendes, kedves, jó ember.
Ez olyan dolog, minthogy egy erőszakos, balhés, alpári embert, meg "rosszfiúnak" neveznek, életkortól függetlenül.
12-13
Nem mondtam, hogy azzal akarok csajozni, csupáncsak megemlítettem mint egyik érdeklődési köröm.
Továbbá a jófiút sem a cigizés, valamint a bulizás mellőzésére értettem. Ezeket is csak megemlítettem magamról.
Az pedig jók látszik, hogy az anime témához egyáltalán nem értesz, mert ha figyelembe vesszük, hogy bőven vannak olyan komoly témájú animék, amik bármilyen komoly témájú filmmel vetekednek, valamint bőven vannak olyan durva, horror animék, amik a legkeményebb horrorfilmekkel is felérnek, akkor máris nem egy gyerekes téma.
E mellett a 30-40 éves korosztályban is bőven volt már szerencsém anime rajongókhoz. Nőkhöz, férfiakhoz és házas/családos emberekhez egyaránt.
Úgyhogy összességében ez a téma nem olyasmi, amiből kinő az ember. Sokkal inkább olyasmi amit vagy szeret, vagy nem.
De egyébként szerintem nincs azzal gond, ha csöppet gyerekes egy felnőtt. Ha úgymond egy része, nem akar felnőni. Szerintem bőven vannak olyan felnőttek, akik még ha nem is anime rajongók, de egy klasszikus, jó magyar rajzfilm elé szívesen leülnek még felnőtt fejjel is. ^^
De mindenesetre, nem ez a kérdésem témája. Nem kívánok vitatkozni.
Azt ajánlom neked mennyél el bulizni ott biztos találsz valakit.
Sok sikert!
^_^
Küldj képet
28 N
Mintha csak én írtam volna :D
Csak én 23 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!