Alacsony srácnak semmi esélye? 20/F
Az egyik legjobb barátom nagyjából ebben a magasságban van, és van barátnője, lassan két éves kapcsolatban van. Korábban is voltak barátnői, komoly is, kevésbé komoly is.
A magasság nem minden, próbálkozz sokat.
Bocsánat, de ez nem lesz megoldás a kérdésedre :)
Magas lányként is borzasztó nehéz ismerkedni. Én alapból 176 centi vagyok. Ehhez alkalmasint hozzájárul a magassarkú is. Ha nem is extrém magas, akkor is több, mint 180 centi vagyok. Ehhez bitang hülyén néz ki egy alacsony pasi. Volt már alacsonyabb pasim, de iszonyú hülyén éreztem magam mondjuk egy villamoson, ahol az ölébe ültetett, mert úgy nézett ki az egész, mint ha belenyomnám az ülésbe :D Pedig nem vagyok nagydarab, mert összesen alig 69 kiló vagyok. Aztán egy-egy hosszabb csók után is rendesen kényelmetlen volt a nyakamnak.
Jó hülyeség, hogy itt panaszkodom, de nem is ez a lényeg. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy a magasabb lányok az ilyen dolgok miatt sem akarnak alacsonyabb srácot.
Mindenesetre drukkolok, hogy találj olyat, aki számodra megfelelő :)
Szia! Művészetis vagyok, 19 éves lány. :D Hátha ezenkívül van valami közös bennünk. Nem romantikusan ismerkednék, de ha már hasonló kor és érdeklődés gondoltam írok.
Szerintem többször is volt alacsonyabb lány osztálytársam, csak összefutsz te is eggyel kettővel
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!