Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Alacsony srácnak semmi esélye?...

Alacsony srácnak semmi esélye? 20/F

Figyelt kérdés
Vallalkozó szeretnék lenni, egyetimsta vagyok,(nemzetközi gazdasálkodás) digitálisan és papíron is rajzolok hobbimként. Művészeteket szeretem, át tudom érezni benne a szenvedélyt, mint a zenében is. Sok téma érdekel, szeretek beszélgetni, iróniát/szarkazmust rendszeresen használon vicc céljából. 152centi vagyik rip, ugye? Eddig nem jött össze, mindig offoltak, mindenféle lányok, magas/alacsony , népszerű/népszerűtlen, extrovertált/introvertált. Minden csaj offol, nem tudok mit csinálni , hiába fejlesztem magam folyamatosan, külsőleg megteszek mindent amit lehet, vagány bőrdzsekim is van. Nem számítanak nekik az érzéseim, pedig nem nyálasan, de romantikus vagyok. Pl szeretek szemezni, vagy kicsit furfangosabban megfogalmazni egy egy bókot, ami nem egyből esik le. Szeretek kicsit titokzatos lenni, viszont a célom az, hogy jól érezzem én is meg ő is magát a társaságomba. Kirándulni is szeretek, de nem kell messzire menni, mert egy séta valami közeli szép kis helyen is lehet jó élmény szerintem, hiszen csak azon múlik mi emberek hogy viselkedünk. Barátaimmal akárhol jól érzem magam pl, legfőképp mert akármikor tudok valami vicces csinálni vagy mondani, ezért szeretnek az emberek

2022. nov. 15. 12:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Nem tudok mit csinálni... Pedig szeretek beszélgetni, és reflexből tudok vicces dolgokat mondani. Rengeteg témáról is tudok dumálni. Meg jó lenne randizni is egy lánnyal, mivel kreatív vagyok akárhol eltudnánk lenni, van ötletem egy csomó mindenhez. De mostmár nem is merek kezdeményezni, szemezni se merek. 1-2 lány barátom van, de velük se beszélek gyakran. A lányok meg nyilván unalmasnak találnak, mert nem merek laza lenni a közelükbe és nem is merem őket megszólítani. Még olyan lányhoz se merek odamenni aki folyton egyedül van. Nem működik sem sem... Tinder se ér semmit, alig pár match abból néha néha visszaírnak, de nem sokáig tart a beszélgetés. Írásba, neten szerintem sokkal rosszabb ismerkedni, nem is látod ki az akivel chatelsz, nincs lehetőséged megfigyelni az apró kis hülyeségeket amitől megtetszik valaki. Most jött új évfolyam az egyetemre, de velük se merek ismerkedni, amúgy is gáz lenne, csak ismeretlenül, de szerintem én egy középiskolás lányt se tudnék meggyőzni... Alacsony vagyok és amiatt önbizalmam sincs sok, ez a kettő meg már elég kizáró ok. Pedig fiúkkal hamar barátkozok, rengeteg emberrel vagyok jóba, és vannak közeli barátaim is akik mindig kitartanak mellettem, de sajnos ebbe már ők se tudnak segíteni.
2022. nov. 23. 18:15
 22/27 anonim válasza:
Ne add fel azért semmiképpen
2022. nov. 23. 19:45
 23/27 anonim válasza:

Az egyik legjobb barátom nagyjából ebben a magasságban van, és van barátnője, lassan két éves kapcsolatban van. Korábban is voltak barátnői, komoly is, kevésbé komoly is.

A magasság nem minden, próbálkozz sokat.

2022. nov. 23. 19:52
 24/27 anonim válasza:

Bocsánat, de ez nem lesz megoldás a kérdésedre :)

Magas lányként is borzasztó nehéz ismerkedni. Én alapból 176 centi vagyok. Ehhez alkalmasint hozzájárul a magassarkú is. Ha nem is extrém magas, akkor is több, mint 180 centi vagyok. Ehhez bitang hülyén néz ki egy alacsony pasi. Volt már alacsonyabb pasim, de iszonyú hülyén éreztem magam mondjuk egy villamoson, ahol az ölébe ültetett, mert úgy nézett ki az egész, mint ha belenyomnám az ülésbe :D Pedig nem vagyok nagydarab, mert összesen alig 69 kiló vagyok. Aztán egy-egy hosszabb csók után is rendesen kényelmetlen volt a nyakamnak.

Jó hülyeség, hogy itt panaszkodom, de nem is ez a lényeg. Csak azt akarom ezzel mondani, hogy a magasabb lányok az ilyen dolgok miatt sem akarnak alacsonyabb srácot.

Mindenesetre drukkolok, hogy találj olyat, aki számodra megfelelő :)

2022. nov. 23. 20:33
 25/27 A kérdező kommentje:
Köszi
2022. nov. 23. 22:09
 26/27 jiester válasza:

Szia! Művészetis vagyok, 19 éves lány. :D Hátha ezenkívül van valami közös bennünk. Nem romantikusan ismerkednék, de ha már hasonló kor és érdeklődés gondoltam írok.

Szerintem többször is volt alacsonyabb lány osztálytársam, csak összefutsz te is eggyel kettővel

2022. nov. 24. 22:55
 27/27 A kérdező kommentje:
Írtam
2022. nov. 25. 22:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!