Alacsony srácnak semmi esélye? 20/F
Volt egy netes haverom tavaly, aki szintén sokat rugózott a magasságán. 160 alatt volt ő is, és próbálkozott lányoknál mint állat. De ő mellé nem is volt attraktív, én pl nem a magassága miatt utasítottam el. Nem minden a magasság, de igen, legtöbb lány olyan párt szeretne aki magasabb nála. Natural ha valaki kisebb akkor cuki, és nem az jut eszünkbe hogy milyen férfias, vagy erős.
Visszatérve, végül talált magának barátnőt, szóval nem reménytelen. De mindenki magasabb, még az alacsonyabbnak számító barátnőm is 157. Olyant keress aki ezen túl tud látni, minél előbb mond el annak akivel ismerkedsz.
Hát ez elég szívás! Én is alacsony vagyok, 167 cm, így a nők fele nálam is kiesik, de Te még rosszabb helyzetben vagy. Viszont megpróbálod kihozni magadból a legjobbat, és ez mindenképpen pozitív.
Ismerek párokat, ahol a nő magasabb, mint a férfi, és nekem is volt már barátnőm aki magasabb volt nálam.
Egy szóval ne add fel, de ne is görcsölj rá.
Ha megismerik a jó oldaladat, a külsőd már annyira nem is lesz fontos.
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!