Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Alacsony srácnak semmi esélye?...

Alacsony srácnak semmi esélye? 20/F

Figyelt kérdés
Vallalkozó szeretnék lenni, egyetimsta vagyok,(nemzetközi gazdasálkodás) digitálisan és papíron is rajzolok hobbimként. Művészeteket szeretem, át tudom érezni benne a szenvedélyt, mint a zenében is. Sok téma érdekel, szeretek beszélgetni, iróniát/szarkazmust rendszeresen használon vicc céljából. 152centi vagyik rip, ugye? Eddig nem jött össze, mindig offoltak, mindenféle lányok, magas/alacsony , népszerű/népszerűtlen, extrovertált/introvertált. Minden csaj offol, nem tudok mit csinálni , hiába fejlesztem magam folyamatosan, külsőleg megteszek mindent amit lehet, vagány bőrdzsekim is van. Nem számítanak nekik az érzéseim, pedig nem nyálasan, de romantikus vagyok. Pl szeretek szemezni, vagy kicsit furfangosabban megfogalmazni egy egy bókot, ami nem egyből esik le. Szeretek kicsit titokzatos lenni, viszont a célom az, hogy jól érezzem én is meg ő is magát a társaságomba. Kirándulni is szeretek, de nem kell messzire menni, mert egy séta valami közeli szép kis helyen is lehet jó élmény szerintem, hiszen csak azon múlik mi emberek hogy viselkedünk. Barátaimmal akárhol jól érzem magam pl, legfőképp mert akármikor tudok valami vicces csinálni vagy mondani, ezért szeretnek az emberek

2022. nov. 15. 12:10
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
Volt 1 osztálytársam, ő 157 cm volt és iszonyat mennyit túlórázott azon, hogy legyen nője, végül talált is hasonló magasságút, de végül elhagyta egy magasabb srácért. Azóta eltelt 10 év és semmi, szerintem már feladta. Szóval neked még ennyi esélyed sincs, szerintem. Nagyon sajnálom, jó nagy kib*aszás ez a genetika, én sem vagyok egy adonisz de legalább nem kell más fenekét szagolnom a kassza előtti sorban. Részvétem.
2022. nov. 15. 16:51
 12/27 anonim válasza:
De miért nem keresel alacsony lányt?
2022. nov. 15. 16:52
 13/27 anonim válasza:

Volt egy netes haverom tavaly, aki szintén sokat rugózott a magasságán. 160 alatt volt ő is, és próbálkozott lányoknál mint állat. De ő mellé nem is volt attraktív, én pl nem a magassága miatt utasítottam el. Nem minden a magasság, de igen, legtöbb lány olyan párt szeretne aki magasabb nála. Natural ha valaki kisebb akkor cuki, és nem az jut eszünkbe hogy milyen férfias, vagy erős.

Visszatérve, végül talált magának barátnőt, szóval nem reménytelen. De mindenki magasabb, még az alacsonyabbnak számító barátnőm is 157. Olyant keress aki ezen túl tud látni, minél előbb mond el annak akivel ismerkedsz.

2022. nov. 15. 18:51
 14/27 A kérdező kommentje:
Azkomoly... igazából amugy sem látom értelmét, hogy mégjobban leégessem magam, és a maradék magabiztosságom, becsületem, önbecsüléssem is elvesszen emiatt. Karriermre viszont annál inkább lenne érdemes fókuszálnom, mert még hosszú és rögös út áll elöttem, de már azért tettem alapozásokat a jövőmért. És lehet, hogy lányoknál nem vagyok magabiztos, de üzleti életben annál inkább, és rengeteg innovatív ötletem van. Csak sajnos 1-el kevesebb motiváció, hogy egy lány érdeklődését sem fogom felkelteni soha... maximum a pénztárcám.
2022. nov. 15. 21:22
 15/27 A kérdező kommentje:
#12 Én inkább az alacsonyabb lányokat tartottam mindig szem elött, de látod... 150 centis lány is ugyanolyan mint egy 180 centis, lányoknál semmit, tényleg semmit nem számít.
2022. nov. 15. 21:23
 16/27 anonim válasza:
Én nagyon sajnállak, komolyan, mert ez tényleg elég szopás, ha 10 centivel magasabb lennél már nem lenne akkora baj, így viszont a legtöbb lány is magasabb nálad:/
2022. nov. 16. 15:41
 17/27 anonim válasza:
Ha ez megnyugtat, én magas srác vagyok és így sincs barátnőm. :D
2022. nov. 16. 16:59
 18/27 anonim válasza:

Hát ez elég szívás! Én is alacsony vagyok, 167 cm, így a nők fele nálam is kiesik, de Te még rosszabb helyzetben vagy. Viszont megpróbálod kihozni magadból a legjobbat, és ez mindenképpen pozitív.

Ismerek párokat, ahol a nő magasabb, mint a férfi, és nekem is volt már barátnőm aki magasabb volt nálam.

Egy szóval ne add fel, de ne is görcsölj rá.

Ha megismerik a jó oldaladat, a külsőd már annyira nem is lesz fontos.

Sok sikert!

2022. nov. 16. 19:12
 19/27 anonim válasza:
szia írhatsz nekem. melyik megyében laksz?
2022. nov. 16. 23:23
 20/27 anonim válasza:
Próbáld ki a görkorit, az instant 15 centi plusz egy 120 milis plusz sín plusz talp. Akkor 167 centi leszel, gyere korizzunk, szarjuk le a csajokat, korizás jobb.
2022. nov. 17. 23:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!