Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol vannak a lányok?

Hol vannak a lányok?

Figyelt kérdés
Csak én érzem úgy, mintha alig lennének? Miért van ez így?

2022. okt. 30. 19:10
1 2
 11/11 anonim válasza:

10-es válaszoló: nincsenek egyébként ismerkedési nehézségeim. Élelmiszerboltban kicsit azért nehezebb, mert amint írtam az árakról való beszélgetés elveheti a kezdeti varázst.

Jó, régen segítettek többet egymásnak és voltak kulturáltabb megnyilvánulások személyesen is egymás irányába, az tény.

1980-as évek vége "szomszédok" című teleregény. (Aki akkor volt kisgyerek, illetve kamasz, emlékezhet rá.) Ez egy példa az akkori hétköznapokra.

Amint írtam munkaügyben, ha segítenek egymásnak - szerintem ott még nagyobb az esély, mint talán szórakozóhelyeken - legalábbis komolyabb kapcsolatra (oda szinte sosem járok, mármint szórakozóhelyre. A diszkóból már nagyon régen "kiöregedtem".)

Könyvtárba mindig szívesebben jártam (ott is megismertem barátilag valakit, aki egyik ismerősöm ismerőse.) Csak én a való életben nem vagyok túl bőbeszédű.

Amíg nem voltak annyira elterjedve a közösségi oldalak, addig inkább csak a televízió maradt a maga viszonylag kevés, főként igénytelenebb színvonalú választékával.

2022. okt. 30. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!