Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol vannak a lányok?

Hol vannak a lányok?

Figyelt kérdés
Csak én érzem úgy, mintha alig lennének? Miért van ez így?

2022. okt. 30. 19:10
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ki kellene menni az utcara
2022. okt. 30. 19:11
 2/11 A kérdező kommentje:
Utcán nem ismerkednek a lányok.
2022. okt. 30. 19:17
 3/11 anonim válasza:
dehogynem
2022. okt. 30. 19:20
 4/11 anonim válasza:
A nagyobb városokban hamarabb láthatod őket.
2022. okt. 30. 19:29
 5/11 anonim válasza:
az interneten is elég gyakran megfordulnak
2022. okt. 30. 19:37
 6/11 anonim válasza:
előlem is menekülnek
2022. okt. 30. 19:52
 7/11 anonim válasza:

Többségük otthon, rokonoknál, barátnői vagy régi ismerőseik társaságában. Nem könnyű ismerkedni, viszont a jelenlegi tendencia alapján a későbbiekben még nehezebb lesz.

#1 Ha az utcán ismerkedésre gondolsz akkor különleges helyen lakhatsz. Manapság ez a legritkább esetekben működne. Tapasztalatból írom.

2022. okt. 30. 20:20
 8/11 anonim válasza:

Velem a nem túl távoli múltban kétszer próbáltak "utcán" ismerkedni.

Mindkétszer megadtam a lehetőséget, hogy nyugodtan szóljon hozzám a férfi, de az egyik meg sem tudott mukkanni (élelmiszer boltban.)

Valószínűleg valamilyen gátlás dolgozott benne. De én mit csinálhattam volna? Vártam, hátha elmúlik a zavara, aztán végül hagytam tovább menni.

Másik esetben már végre volt bátorsága az illetőnek beszélni hozzám. (Munkaügyi központban ültünk, nekem is szimpatikus volt.)

Végül együtt mentünk ki a utcára. (Ő is odament a COVID időszakból ottfelejtett kétfertőtlenítőhöz, hogy leutánozza a mozdulataimat. Ebből azt szűrtem le, hogy "kezd rám hangolódni.)

Kint az utcán végül megeredt a nyelve és beszélt. Én pedig szélesen mosolyogtam, ezzel jelezve: "szimpatikus vagy, ismerkedhetsz velem".

Többet mit tudtam volna tenni? Adjak telefonszámot én a nő?! Egy idegennek?!

2022. okt. 30. 22:42
 9/11 anonim válasza:

Na, szóval a lényeg az lenne, hogy a férfiaknak a "finomhangolt" jelzéseket vennie kellene. (Ha ott állok türelmesen a közelében, és nem szaladok el.)

Másik: széles mosoly, bólogatás. (Megértést próbálunk közvetíteni.)

Nem adhatom a szájába a szavakat... élelmiszerboltban pl. lehet ilyen "szöveget gyártani": Ön is azt a terméket nézi Kisasszony, mint én?

Jó, lehet, hogy elkanyarodna a beszélgetés abba az irányba, hogy "minden túl drága manapság", és oda lenne az egész folytatás varázsa.

Munkaügyi központban pl. "milyen munkát keres?" Segíthetek az álláshirdetések böngészésében?

(Itt pedig már elérhetőségeket is lehetne cserélni különösebb magyarázkodás nélkül. Talán ez lenne az ismerkedéseket tekintve a legkönnyebb élethelyzet...)

Egyik ismerősöm így lett "halálosan szerelmes" közel 30 évvel ezelőtt. A pályakezdő hölgy "járt a nyakára", hogy segítsen neki elhelyezkedni a szakmájában. Több évtizedes házasság lett és egy gyerek, aki mára felnőtt.

Sajnos elváltak, de a férj szüntelenül epekedik. Állítása szerint olyan hihetetlen harmónia volt közöttük, hogy azóta is "vak" minden más dologra az életben, nem érdekli semmi.

2022. okt. 30. 22:53
 10/11 anonim válasza:
#8: "Valószínűleg valamilyen gátlás dolgozott benne. De én mit csinálhattam volna?" Mondjuk megszólalsz te, ha már a 21. században élünk, és egyenjogúság van. Egyébként azt is megérthetnék a nők, hogy a férfiak sem gondolatolvasók, és egy szimpla mosolyból egyáltalán nem lehet rájönni arra, hogy a másik ember ismerkedni akar, vagy csak úgy elmosolyodott. Másrészt az is kérdés, hogy adtál-e neki további jeleket, ami egyértelművé tehette az ismerkedésre való nyitottságodat, vagy csak vártál a csodára.
2022. okt. 30. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!