Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Összejönnél ilyen pasival?

Összejönnél ilyen pasival?

Figyelt kérdés

29 éves, még a szüleivel él. Tanárként dolgozik egy gimnáziumban, keres nettó 207 ezret, ebből él.

Viszont egyébként nagyon jó vele beszélgetni, vonzó is külsőre és jól érzem magam vele.

Igazából csak az zavar, hogy egy takarító is többet keres nála, így nem lehet jövőt tervezni.

2022. okt. 27. 16:57
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
#32 Igen, saját lakásom van 2 éve (60 millió volt), aminek a 98 százalékát én kerestem meg, saját erőből. És most vagyok 24 éves. Nem olyan lehetetlen küldetés ez.
2022. okt. 30. 15:08
 42/48 A kérdező kommentje:
No várj csak. Szóval ha mondjuk 16 évesen elkezdtél dolgozni, 6 év múlva 22 évesen vetted a lakást, akkor pályakezdőként átlag évi 10 milliót takarítottál meg. HOGYAN?
2022. okt. 30. 15:16
 43/48 anonim válasza:

12 éves korom óta versenyszerűen sportolok, amiből ugye jött jelentős összeg, és egy fillért sem költöttem el belőle, gondolva a jövőmre. De ez még nem volt valami nagy összeg. Gyerekkoromban minden kapott pénzt félretettem, és nem csak úgy kaptam, meg kellett érte dolgoznom. Ez 14 évey koromban több milliót jelentett. Olyan gimibe mentem, ami adott ösztöndíjat, abból is gyűjtögettem. 18 évesen kimentem külföldre egyetemre, ahol szintén kaptam ösztöndíjat. Mellette dolgoztam, majd 20 évesen hazajöttem, és vállalkozást idndítottam. 22 évesen eljutottam oda, hogy saját lakást tudtam venni, a szüleim csak pár millióval segítettek ki. Most, 24 évesen kertesház vásárlás előtt állok.

De nyilván kikiáltjátok majd, hogy biztos kamuzok, elfogadom, higyjétek ezt.

2022. okt. 30. 15:30
 44/48 anonim válasza:
Magyarul szülői segítséggel érted el, nem önállóan, szóval csitt.
2022. okt. 30. 16:11
 45/48 anonim válasza:
Amúgy a tiéd ritka szerencsés eset, szóval azért mert neked sikerült, bár nem önállóan, hiába hiszed azt, még nem ez az átlag.
2022. okt. 30. 16:13
 46/48 anonim válasza:

Bárcsak mindenki szülei csak pár millióval tudnának segíteni a gyereküket... Ugye érted, hogy nevetséges az érvelésed?

Tehát első körben mindent megkaptál gyerekkorodban, semmire nem kellett költened. Aztán meg kiváncsi vagyok az e- mellett kapott gyerekkori összegekre, ami bele tud számít a lakásvásárásba... amiket kaptál "kis" zsebpénzt. :D Azt mind félre tudtad tenni.

Na meg az ezután csak pár millás "segítség"-re azt mondod, hogy a "saját erődből" ment... :DDD

Pont, mint egy ismert politikus gyereke, aki meg van győződve róla, hogy a saját erejéből ért el mindent. :D

A valósággal kapcsolatod másban is ennyire csökevényes?

2022. okt. 30. 18:01
 47/48 anonim válasza:

Hat igen lölö gyerekekent mar nekem is lenne kertes hazam is, mellette legalabb 6 vallalkozasom 20 eves koromra... Amiert "en dolgoztam meg"

En is szeretnek husvetra legalabb 1 misit kapni zsebpenzt 😅 dehat ez csak alom marad...

2022. okt. 31. 19:38
 48/48 anonim válasza:

"(60 millió volt), aminek a 98 százalékát én kerestem meg"

"szüleim csak pár millióval segítettek ki"

60 millió 2%-a 1 200 000 Ft. Ezt nem mondanám pár milliónak.

Előbb számolj, utána mesélj.

2023. aug. 30. 21:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!