Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lányok! Összejönnétek egy...

III. A nagy károly kérdése:

Lányok! Összejönnétek egy kígyós pasival?

Figyelt kérdés
Sziszi egy 2 éves királypiton, majdnem másfél méter hosszú és szabadon garázdálkodhat a lakásban

2021. febr. 7. 21:34
1 2
 1/12 anonim válasza:
Csak ha a kígyó másik lakásban tartózkodik mint mi. 😃
2021. febr. 7. 21:35
 2/12 anonim válasza:

Igen!!! Most randizok egy oroszlánnyal, isteni vele minden egyes pillanata, főleg a szex.

33N

2021. febr. 7. 21:37
 3/12 anonim válasza:
Kétségbeesett Chandler Bing, te vagy az? ( https://www.youtube.com/watch?v=uR6qhxcWfaE)
2021. febr. 7. 21:45
 4/12 A kérdező kommentje:
Nem, nekem komolyan van egy kígyóm. egzotikus állatok gondozásával foglalkozom. egszer még egy tatum is volt
2021. febr. 7. 21:52
 5/12 anonim válasza:
1.vagyok. Sajnos én félek az ilyen állatoktól, ezért nálam valami oriasi szerelemnek kell lenni ahhoz, hogy összejojjek ilyen állatot tartó sráccal, de ha létezik valamilyen kompromisszum, akkor ez azért nem lenne akadálya talán.
2021. febr. 7. 22:03
 6/12 A kérdező kommentje:
megtudlak érteni. Habár meglepően inteligensek és együttműködőek tudnak lenni a kígyók, elég körülményes tud lenni a tartásuk. De én az állat kedvéért bevállalom, ha így a legjobb neki.
2021. febr. 7. 22:20
 7/12 anonim válasza:
Hát csináld azt,hogyha jön egy nő hozzád,előveszed a sajátodat és megmutatod őt is,és megkérdezed,hogy:Na melyikük izgat föl téged jobban?
2021. febr. 7. 22:23
 8/12 anonim válasza:

Szerintem én igen.

Amúgy ez az állat hogy kakil, vagy hová kakil/pisil? Szanaszéjjel a lakásban, vagy van neki erre egy helye?

Ami még durva lehet; hogy most akkor ő gondolom, élve eszi az egeret.

Meg még a másik, hogyha pl vécére megyek; és pl arrafelé mászkál, vagy én jövök-megyek ki-be pl a bejárati ajtón, nehogy rácsukjam.

Harapni gondolom , nem fog; gondolom már megszokta az emberi közelséget.

Asszem, nem mérgeskígyó, meg pl csak nem tekeredig az ember nyakára.

De mondjuk nemtom, hogy pl együtt alszotok-e.

Na, jó, egyébként szal , ha találkoznék egy kígyós pasassal, elgondolkoznék rajta;de szal ha ezek pl mind jól meg lehetnek oldva, akkor király. Tehát szerintem lehetne ilyenről szó. (én most nem akarok ismerkedni, csak megláttam ezt a kérdést, és úgyhogy gondoltam, beírom.)

2021. febr. 7. 22:28
 9/12 A kérdező kommentje:

Csak akkor engedem szabadon ha otthon vagyok, amúgy van egy szép tágas terráriuma, ahol a klíma is megfelelő neki. Amúgy, hogy válaszoljak a kérdésedre olyanok mint a macskák, mindig ugyan oda végzik el a dolgukat.

Amúgy nagyon egszerű velük bánni. például ahol sötét van vagy hideg oda egyáltalán nem kúsznak oda, így nem kell azon aggódni hogy valahogy kiszökik vagy odamegy ahová nem kéne.

2021. febr. 7. 22:46
 10/12 anonim válasza:
Nekem patkányom van, ha összeszoktatod őket, akkor beszélhetünk róla! XD
2021. febr. 8. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!