Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Összejönnél ilyen pasival?

Összejönnél ilyen pasival?

Figyelt kérdés

29 éves, még a szüleivel él. Tanárként dolgozik egy gimnáziumban, keres nettó 207 ezret, ebből él.

Viszont egyébként nagyon jó vele beszélgetni, vonzó is külsőre és jól érzem magam vele.

Igazából csak az zavar, hogy egy takarító is többet keres nála, így nem lehet jövőt tervezni.

2022. okt. 27. 16:57
1 2 3 4 5
 31/48 anonim válasza:
#27 Na, albissal sem jönnék össze soha, az is biztos. 30 évesen csak el lehet jutni odáig, hogy saját lakása legyen...
2022. okt. 28. 22:59
 32/48 anonim válasza:
31. Neked van saját lakásod, házad, amit magad kapartál össze és nem a valagod alá rakták? Ha nincs, milyen jogon várod el a másiktól, miért gondolod, hogy neked jár, hogy a készbe mehess? Amúgy meg ilyen árak és kilátástalan jövőben végkép röhejes elvárni a másiktól. Persze mindig azoknak a legnagyobb a szája, akik kaptak vagy ugyan úgy albiban rohadnak...
2022. okt. 29. 00:12
 33/48 anonim válasza:
31: Ekkora álomvilágban egy értelmes ember utoljára óvodában van.
2022. okt. 29. 05:33
 34/48 anonim válasza:
Nőként mondom, hogy nem kezdek olyannal aki beéri ennyivel. Csőlátású struccpolitikus, soha nem fog semmit elérni. És utána jönnének a balhéi amiért én csinálom a karriert meg jobban keresek, jobban élek. Most még annyira nem magas a fizum, kb 350 nettó, de ez fog változni mert én haladok az életben. Nem kell engem eltartani, nem is várom, sőt, gyereket sem szeretnék sose. De az igenis alap és minimum elvárás, hogy a kedves partner önmagát eltartsa, ne úgy jöjjön a kapcsolatba, hogy nekem költeni kell rá. Márpedig 200ból nem lehet megélni, én nem mennék el szexelni se hozzájuk olyan helyre ahol az anyja van. Albérlet is jó, ha ki tudja venni, de ennyiből nem tudja. Ismétlem: saját magát tudja eltartani, engem nem kell
2022. okt. 29. 10:19
 35/48 anonim válasza:
Csak sajnos a magyar valóság nem ez. Csomóan diplomával sem keresnek 200-nál többet. Amúgy meg miért kellene eltartani? Azért, ha ketten kivesztek egy albit, már nem olyan gáz. Vagy ennyire anyagias vagy? Csak nehogy visszakapd...vagy az az elképzelésed, hogy ő fizesse? Mert egy 100+ rezsis albit fele-fele arányban már 200-as fizuval sem gáz.
2022. okt. 29. 11:37
 36/48 anonim válasza:

34. Ciao signorina, ahogy a srác mondaná neked.

Te és ez a srác teljesen össze is illenétek gondolkodás ügyileg, majd szólok neki hogy írjon rád.

Ennek a srácnak 2,5 éve volt lakása amit örökölt,de aztán eladta hogy legyen elég pénze a hitelhez, amiből lízingel egy kamiont Olaszországban.

Azt hiszem már csak pár hónap és kifizeti a kamiont és a pótkocsiját is, aztán övé lesz végre.

Első két évben rengeteget dolgozott, először Olaszország szerte járt, majd jött a többi ország is.

Most jelen pillanatban 3 hét alatt tisztán 3000€ keres havi szinten, de ez ugye változni fog ha teljesen ki fizette a hitelt.

Van egy ürge is aki dolgozik neki ha ő pihenőn van, szóval ő is termel neki egy kis plusz pénzt ami a lakás vagy ház megtakarítására megy.

Most jelenleg 2 hetet dolgozik és 1 hetet otthon van a szüleinél.

Jól olvasod a szüleihez jár haza, de persze venni szeretne majd egy saját kecót, persze nem egyedül ha nem a lehendőbeliével.

Ha kifizette a hitelt akkor első körben 2 hetet az alkalmazotja dolgozik, majd 2 hetet ő, aztán 2-3 hetet az alkalmazottja és 1 hetet ő.

Itt a lehetőség csapja le rá. 😀

Tőled többet keres,nem akar gyereket, vállalkozó,van autója és mindjárt egy kamionja is +saját kecót is már szeretne.

A srác 26 éves az az már inkább férfi.

Igazából ha úgy nézzük mindjárt lesz egy mozgó kecója olaszban addig is ott tudtok romantikázni és kettesben lenni. 😀

Jó lesz?

Ha ez is kevés akkor már nem kicsik az igényeid.

2022. okt. 29. 11:57
 37/48 anonim válasza:

31, Álmaidban el lehet igen, meg ha apuci,anyuci a segged ala tolja akkor lehet persze sajat lakasod.

De ha neked kell erte kökemenyen megdolgozni, el telik majd par ev mire rajössz hogy megse olyan könnyü. Es amig nincs, hol elsz?

Ja! Alomvilagban.

2022. okt. 29. 12:19
 38/48 anonim válasza:

Azt nem értem,miért van ez irtózatos szülőgyűlölet mindenhol?

Arra nem gondolnak ilyen nők, hogy ha anya lesz és felnő a gyereke,akkor már ő lesz útban ? És mit szól majd, ha azt kapja a fejéhez,hogy azért nincs párja a gyerekének,mert velük él?

Elég rossz felé mennek a dolgok sajnos....

2022. okt. 29. 12:24
 39/48 anonim válasza:
38. Én sem értem ezt a felfogást. Ha alapvetően valakinek jó a kapcsolata a családjával, (ugye ennek kellene normálisnak lennie, hogy nem utálják egymást), akkor amíg valaki egyedülálló, miért baj, ha ilyen árak mellett inkább otthon lakik, nem albiban? Főleg, ha nem egy 2 szobás panelról beszélünk?
2022. okt. 29. 13:43
 40/48 Ezio12 válasza:
340-es nettó fizuval leszólni az elégé meredek. BP-n az elégé kevésnek számít. Ha kifizeted az albit, rezsit, benzint, kaját stb., akkor kb. már nincs is félre tett pénzed. Ez szimplán egy rosszindulatú troll poszt.
2022. okt. 29. 16:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!