Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Összejönnél ilyen pasival?

Összejönnél ilyen pasival?

Figyelt kérdés

29 éves, még a szüleivel él. Tanárként dolgozik egy gimnáziumban, keres nettó 207 ezret, ebből él.

Viszont egyébként nagyon jó vele beszélgetni, vonzó is külsőre és jól érzem magam vele.

Igazából csak az zavar, hogy egy takarító is többet keres nála, így nem lehet jövőt tervezni.

2022. okt. 27. 16:57
1 2 3 4 5
 11/48 anonim válasza:
Hát akkor kapcsolódj rá te is egy köldökzsinórral.
2022. okt. 27. 18:26
 12/48 anonim válasza:

Azért nem minden takarító keres olyan jól. Nálunk a gyárban 220 bruttót kapnak a kezdő takarítók. Szóval ennél most is jobban keres ez a tanár.

Én a helyedben amúgy nem jönnék vele össze, már a kérdésedből is kiderül mennyire anyagias típus vagy. Ebből komoly veszekedések lesznek a jövőben és ez a kapcsolat rovására fog menni.

2022. okt. 27. 18:28
 13/48 anonim válasza:
A 12es jól leírta! Egyébként attól még lehet normális mert még a szüleivel él.
2022. okt. 27. 18:40
 14/48 anonim válasza:

Akkor gyere össze egy takarítóval.

Nekem édes mindegy lenne, mennyit keres, de mamahotelessel sohasem kezdenék. volt már dolgom ilyen beteggel, még 1x kösz nem.

2022. okt. 27. 18:48
 15/48 anonim válasza:

Undorodom az ilyen anyagias szutyok nöktöl...

Remelem hamar lepattint a csavo

2022. okt. 27. 18:54
 16/48 anonim válasza:
Szerintem meg ilyen árak és kilátástalan helyzetben nem "mama pici fia", mert otthon lakik a kis fizujával, hanem inkább felelős döntés. Miért éhezzen és nyomorogjon egy albiban, ha nem muszáj? Vagy random emberekkel együtt élni mivel jobb? Majd összeköltözik a leendő párjával, ha a kapcsolatuk komolyabb lesz és legalább lesz megtakarítása vagy pénze legalább az önerőre. Őszintén remélem, hogy nem te leszel az a nő, mert egy ilyen anyagias felszínes p.csa nem érdemli meg azt a srácot. Leírásod alapján rendes, aranyos, jól néz ki, de hüp-hüp nem pénzes. Hát gratulálok. Az én kis platoi szerelmem is pont 29 éves, és tanár, ha elvégezte. Szintén jól néz ki és kedves volt, mikor utoljára láttam. Annyira nem érdekel a pénztárca tartalma egy férfinél, csak annyira számít, hogy ne egy munkakerülő és/ vagy mellé link alak legyen. Nem értem sok nőnek miért elvárás az, hogy a férfi többet keressen és eltartsa. Szomorú, hogy még tanult dolgozó nők is atm-re hajtanak sokszor.
2022. okt. 27. 18:54
 17/48 anonim válasza:
Amúgy hozzátenném még, hogy nem értem, hogy sok nő miért hiszi azt, hogy neki jár, hogy egy férfi a p.csája alá rakjon mindent, hogy csak a p.náját keljen beletennie a jóba? Lehet ám dolgozni keményen és összekaparni egy házra, lakásra valót! Ja és ezt nőként írom, mert már én szégyellem magam az ilyenek miatt. Ezért nem mer már sok férfi próbálkozni a nőknél, a sok tyúk hatalmas elvárásai miatt...
2022. okt. 27. 19:01
 18/48 anonim válasza:
Amúgy a kérdésre a válaszom: igen. Bár ez lenne a "legnagyobb" "hibája", hogy egy "tanár" és nem milyimolyos...
2022. okt. 27. 19:05
 19/48 anonim válasza:

Nézd, legalább ha lesznek gyerekeitek, a nyári szünet meg van oldva. Meg tud majd a gyerekért menni óvodába, iskolába stb.

Nem törvényszerű, hogy a férfi keressen többet.

2022. okt. 27. 19:05
 20/48 anonim válasza:
19. Ne adj neki tanácsokat, nem érdemli meg azt a férfit.
2022. okt. 27. 19:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!